Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Bland våra julklappstips hittar du riktigt bra upplevelser att ge bort som julklapp. Våra tips på julklappar inspirerar och hjälper dig att hitta riktigt bra upplevelsepresenter, spana i vårt enorma utbud i många olika kategorier och prisklasser. Ett starkt julklappstips är att skämma bort någon du tycker om med en upplevelse, eller varför inte satsa på att uppleva något härligt tillsammans. En bra julklapp är oftast ingen pryl, utan något som ger ett bestående minne som det går att se tillbaka på och glädjas åt länge.
Läs mer >

FRÅN JULKLAPPSTIPS TILL UPPLEVELSEPRESENT I 5 ENKLA STEG

Det finns några frågeställningar som du kan fråga dig när när du funderar över vad du ska ge bort i julklapp och ska köpa en upplevelsepresent. Vem ska du ge julklappen till? Vill du att julklappen ska ge någon speciell känsla? Kan jag skapa något härtligt att se fram emot med min julklapp? Vilken upplevelse är det som passar bäst att ge bort just för mig? Har du tänkt dig något speciellt när du ska ge julklappen, ska den ligga under granen eller kanske användas till ett julklappsspel? Kan din upplevelsepresent upplevas ännu mer speciell med en personlig hälsning till? I följande fem punkter ger vi dig en smidig och enkel julklappstipps-guide när du ska köpa en upplevelsepresent. 

 1. UTGÅ IFRÅN VEM DU SKA GE JULKLAPPEN TILL

  När du ska köpa en julklapp till någon du som du tycker om är det viktigt att tänka till om hur du kan ge mest för pengarna. Det är oftast inte priset som spelar så stor roll, utan hur genomtänkt julklappen är. Det enklaste sättet att komma på en perfekt julklapp är att tänka tillbaka på om personen kanske har pratat om något speciellt den senaste tiden. Finns det något speciellt som hon eller han ser fram emot att hitta på, eller att uppleva. Det kan vara kopplat till personens intressen, mål eller drömmar. Eller du kanske till och med har en sån tur att personen har nämnt vad som önskas i julklapp?

 2. JULKLAPPAR ATT SE FRAM EMOT

  Det är en härlig känsla att ha något glädjefyllt att se fram emot. Jul handlar mycket om förväntningar och det är både kul och sunt att ha något att se fram emot något tillsammans. Den kan vara extra härligt att ha en fin julklapp att öppna om den du ska ge klappen till behöver lite extra motivation eller uppmuntring i tillvaron. Det piggar upp och och pirrar lite extra skönt i magen.

 3. ATT VÄLJA EN PERFEKT UPPLEVELSE ATT GE I JULKPLAPP

  På happy-day.se finns det ett Enormt utbud av upplevelsepresenter, men ändå noga utvalda för att passa extra bra att ge bort vid speciella tillfällen. Och jul är verkligen ett speciellt tillfälle. Så passa på att göra det både roligt, enkelt och smidigt när du handlar julklappar hos oss. Navigera dig mellan utsökta smakupplevelser, något galet, maximalt äventyrligt, härligt & romantiskt, sportigt eller hälsosamt. Oavsett om du hittar en upplevelse bland våra julklappstips som verkligen passar och/eller utmanar livsstilen hos den du ska ge julklappen till så är upplevelser alltid både uppskattade och lyxiga att få.

 4. ÖVERRASKA MED EN JULKLAPP PÅ JULKLAPPSUTDELNINGEN

  När du valt en upplevelse bland våra julklappstips så är ett bra sätt att överraska att överlämna julklappen på ett personligt och fint sätt. Först och främst, välj en presentbox till din upplevelsepresent som passar tillfället. Vid jul kanske det passar extra bra att välja en röd eller guld rosett? Ni har säkert egna traditioner för hur er julklappsutdelning ser ut och det är just det som julen handlar om, traditioner och förväntningar. Det anses som ganska vanligt att lägga julklapparna under granen och i samband med när Kalle Ankas jul är på TV så delas klapparna ut. Men så klart kan traditionerna se helt annorlunda ut för dig. Det har också blivit mer och mer populärt att spela ett julklapps spel, för de spelen används oftast de lite billigare julkapparna, men ändå ett väldigt trevligt och kul sätt att ge och få julklappar. Även fast jul är traditionellt så kanske det går att tänka lite utanför boxen när du ska ge en upplevelse som julklapp? Du kanske kan göra en spontan överlämning när tillfället är som bäst, och när personen du ska ge till minst förväntar sig det? det kanske kan bli en ny och rolig jultradition hos er?

 5. KOMBINERA DIN JULKLAPP MED HJÄRTLIG & FIN HÄLSNING

  Att ge bort julklappar ska inte vara krångligt och att visa uppskattning kan vara att kombinera din julklapp med en personlig och fin hälsning till lyckliga mottagaren av julklappen. Det behöver inte vara så komplicerat, det räcker långt med ”Jag tycker om dig” eller ”Jag älskar dig”. Du kan enkelt lägga till din hälsning i värdebeviset efter att du lagt din upplevelsepresent eller presentkort i varukorgen.