Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Kör tre supersportbilar
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day

Kör tre supersportbilar 8 km

(3st omdömen) Läs alla
2.307 kr 3.295 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Körkort och nykterhet är ett krav. Åldersgräns 18 år. Bakgrundskontroll av samtliga deltagare genomförs i samband med bokningen. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping, Eskilstuna, Strängnäs, Karlskoga, Borås, Helsingborg, Halmstad, Ängelholm, Lund, Enköping, Uppsala, Gävle, Falun, Borlänge, Kristinehamn, Skara, Skövde, Götene, Mariestad, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Växjö, Ronneby, Karlskrona, Karlshamn, Kristianstad, Lund, Östersund, Sundsvall, Umeå, Skellefteå Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet April - Oktober Varaktighet 8 km, 15 km eller 30 km

Upplev en maxad körupplevelse i tre olika supersportbilar

Hoppa in i tre av världens mest extrema supersportbilar och upplev en ny nivå av bilupplevelse. Välj mellan fem maxade supersportbilar; AMG GT R med V8-motor, Audi RS6 C8 med en 4,0 liters dubbelturbo, Porsche 992 Turbo S med över 650 hk och fyrhjulsdrift, Ferrari F8 Tributo klassisk röd med V8 bakom stolarna eller den sällsynta Porsche GT4 RS som varvar över 9000RPM

  • Välj tre bilar ur unikt sortiment av supersportbilar
  • Hitta din favoritbil när du får chansen att köra bilarna direkt efter varandra 
  • Lär dig allt du inte visste om supersportbilarna av det rutinerade förarproffset


Om Upplevelsen - Kör tre supersportbilar:

Välkommen till upplevelsen där tre supersportbilar väntar på dig. Innan dagen för körningen är här får du välja ut vilka tre bilar du vill provköra under en vägkörning på allmän väg. Mercedes AMG GT R, Porsche GT4 RS, Audi RS6 C8 eller Porsche 911 Turbo S - ett smörgåsbord fyllt med fyra unika supersportbilar.

Innan du får ta plats framför ratten på den första supersportbilen får du en säkerhetsgenomgång av den rutinerade instruktören som kommer att finnas med dig under hela upplevelsen. Förarinstruktören lär dig allt du inte visste om bilarna och hjälper dig med din körteknik för att du ska få ut det mesta av varje bil. Känn accelerationen på raksträckorna och jämför bilarnas styrprecision i kurvorna. Här får du en körning att skriva i historieböckerna! 

Bilarna att välja mellan:

Mercedes AMG GT R - här får du en bil med prestanda på hög motorsportsnivå med V8-dubbelturbo och en toppfart på 312 km/h som gör den till den ultimata supersportbilen. Upplev V8-motorns fulla effekt med Mercedes AMG GT R.

Porsche GT4 RS - det är få som får den unika möjligheten att köra just en GT4 RS då utbudet är begränsat på marknaden. Med Caymans chassi och en motor från GT3 RS på 500 hk är den här bilen unik i sitt slag. Helt enkelt en dröm för alla bilsportsälskare! 

Audi RS6 C8- här är supersportbilen som är diskret designad för att skapa både komfort och den ultimata sportbilskänslan. Med bilens maffiga prestanda med V8-motor som producerar 600 hk gör den ingen besviken.

Porsche 911 Turbo S (992) - en mästare i hastighet och elegans. Med sin avancerade 650-hästkrafters motor och banbrytande teknik, levererar denna superbil en hisnande acceleration från 0 till 100 km/h på bara 2,4 sekunder. Dess sofistikerade design kombinerar klassisk Porsche-estetik med modern innovation, medan den lyxiga interiören erbjuder en oöverträffad körupplevelse. Perfekt för den som söker en kombination av prestanda, komfort och stil. Porsche 992 Turbo S är inte bara en bil, det är en livsstil.

Ferrari F8 Tributo - En hyllning till Ferraris oöverträffade motorarv. Denna bil är en teknisk bedrift med en 720-hästkrafters V8-motor, vilket gör den till en av de snabbaste och mest kraftfulla bilarna i sitt slag. Med en acceleration från 0 till 100 km/h på bara 2,9 sekunder, erbjuder F8 Tributo en adrenalinfylld körupplevelse. Dess eleganta design och aerodynamiska linjer speglar Ferraris ikoniska stil, medan den avancerade interiören garanterar lyx och komfort.Omdömen av den här upplevelsen:
3 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kör tre supersportbilar
Edvin Berglund Skitrolig upplevelse! Skitroligt att jag fick köra olika bilar på olika vägar så man både fick känna farten och accelerationen i de olika bilarna. Hade gärna kört mer men det säger nog alla. :)
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Racing Experience
Racing Experience
(5) +6
En av de mest unika racingupplevelserna med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS, Ferrari F8 Tributo & AMG GT R
Från 2.337 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan över Stockholm, Göteborg & Malmö när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.595 kr
Läs mer
Kampanj
-55%
Bara hos happy-day
Top Gear Racetrack
Top Gear Racetrack
(5) +5
En helt unik körupplevelse där du får köra fyra olika supersportbilar på både bana och landsväg.
Från 4.948 kr 10.995 kr
Läs mer
Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Gevär- och pistolskytte
Gevär- och pistolskytte
(4) +4
Kliv in i filmens värld och testa några av de mest populära vapen som actionhjältarna använder i Hollywood.
Från 1.397 kr 2.149 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv
(2) +7
Det är en otrolig frihetskänsla när du testar att spaka flyget tillsammans med en erfaren pilot högt bland molnen.
Från 1.799 kr 2.399 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
(6) +39
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 767 kr 1.095 kr
Läs mer