Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Till skillnad från en födelsedag, så sker ett giftermål som varar för alltid bara en gång i livet. Ge därför en personlig present i bröllopsgåva som förgyller deras första år som nygifta. Överraska med en helikoptertur för de att kunna bocka av på deras bucket list eller ge bort en luftballongstur som de så länge pratat om. Varför inte låta de testa på samarbetsförmågan under en glasblåsningskurs eller är den perfekta bröllopsgåvan att låte de upptäcka nya sidor hos varandra när de testar på ett äventyr på vatten. Kom inte tomhänt till bröllopet - vi hjälper dig att hitta en magisk present!
Läs mer >
Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 18 av 136 upplevelser
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks
Bio och Snacks Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 249 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-20%
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Nyhet
Glassprovning
Glassprovning Malmö
Från 395 kr
Nyhet
Blomsterbinderikurs
Från 849 kr
Nyhet
Glasskurs
Glasskurs Malmö
Från 1.695 kr
Nyhet
Blomsterkurs
Blomsterkurs Malmö
Från 849 kr
Kampanj
-20%
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 231 kr 289 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg, Västerås
Från 585 kr
Kampanj
-20%
Privat Massagekurs för par
Privat Massagekurs för par Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 1.276 kr 1.595 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta, Uppsala
Från 1.200 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund, Västerås
Från 395 kr
Just nu visas 18 av 136 upplevelser

Personligt med enkla knep

Gör den mer personlig genom att tänka steget längre. Genom att lägga ner lite extra tankekraft kan du med enkla knep få till en fantastisk gåva som både är unik att få och magisk att ge. Vi vill tipsa om att uppmärksamma presenten genom att överlåt den tillsammans med något som symboliserar upplevelsen. Ska du överlåta ett presentkort med en luftballongstur, varför inte pyssla ihop en luftballong i miniatyr och låta presentkortet ligga i korgen på ballong med helium i? Du kan även göra bröllopsgåvan personlig genom att sätta din egna tusch på paketet. Skriv en hälsning och förklara vad de betyder för dig. Hos oss på happy-day.se kan du alltid skriva din hälsning direkt på presentkortet. Vi har samlat förslag på bröllopspresenter som vi tror du kan ge som en personlig bröllopsgåva. Så ta din tid och inspireras till rätt present!

Ge en personlig bröllopspresent

En betydelsefull och personlig bröllopspresent behöver inte vara dyr, det är tanken som räknas. Oftast är det de små gesterna som betyder som mest. Oavsett om du vill slå på stort och fira det nygifta paret med pompa och ståt eller hålla dig till en mer klassisk men ändå personlig bröllopsgåva, hjälper vi dig att hitta det där personliga i upplevelsepresenten för att göra paret glatt överraskade av din bröllopspresent!

Som förälder till bruden eller brudgummen är det ett perfekt sätt att visa sin kärlek och skicka dina lycko-önskningar genom att ge flera stunden för paret att skapa ny minnen. Enklaste sättet för att hitta en perfekt present är att tänka på parets intressen, drömmar och mål. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig en bit på vägen för att hitta bröllopspresenten som du söker. Annars kan du kontakta oss på happy-day.se så ska vi göra allt vi kan för att hitta den bästa upplevelsen till deras speciella dag!

Hur gör jag presenten mer personlig?

För att göra din upplevelsepresent extra personlig rekommenderar vi att du skriver en hälsning till gåvan. Du kan själv skriva in din hälsning direkt i värdebeviset när du genomför ditt beställning hos oss. Du kan också välja en presentbox och rosett som ger presenten en personlig touch. Välj vår kärleksbox och röd rosett för en kärleksfull hälsning eller den svarta boxen med en guldig rosett för en extra lyxig känsla. Det finns många sätt för dig att göra upplevelsegåvan mer personlig!