Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ansiktsbehandling
Kampanj -20%

Ansiktsbehandling Uppsala

639 kr 795 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 13 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 90 minuter viktig information Angivna tider är ungefärliga. Behandling på kunder under 16 görs med förälders medgivande.

Få en underbar ekologisk ansiktsbehandling i Uppsala

Skulle du vilja njuta av en rengörande, avslappnande ansiktsbehandling med massage? Då är du välkommen till Tullhuset i Uppsala, här får du uppleva en ansiktsbehandling gjord på ekologiska produkter från naturens fina skafferi. 
 

  • Njut av en avslappnande nack- och ansiktsmassage
  • Egengjorda ekologiska produkter från naturens skafferi
  • Ta del av en ljuvlig rengöring och ansiktspeeling


 


Om upplevelsen – Ansiktsbehandling i Uppsala:

Välkomna till oss på Zoul fish spa, vi finns på Tullhuset Hamnplan 9 i Uppsala. Här kan du på en härlig ansiktbehandling med våra egna ekologiska produkter.

Ansiktsbehandlingen utförs med produkter från naturens egna skafferi och vi blandar allt på plats. Du kommer få en härlig rengöring och peeling i ansiktet med en blandning gjord på olivolja, kesella, cintrongräsolja och florsocker. Du får även njuta av en skön och avslappnande nack- och ansiktsmassage och bindevävsmassage.

Behandlingen avslutas med en svalkande mask och ansiktsolja som också dessa är speciellt gjorda av våra egna ekologiska ingredienser. Det är en fantastisk upplevelse och du kommer känna dig avslappnad och ren i hela ansiktet efteråt.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ansiktsbehandling
Dela din upplevelse