Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans   Läs mer
Ansiktsbehandling

Ansiktsbehandling Stockholm

595 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 13 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 45 minuter viktig information Angivna tider är ungefärliga. Behandling på kunder under 16 görs med förälders medgivande.

Ge din hud omtanke och kärlek med en ansiktsbehandling i Stockholm

Välkommen till Stockholm, här har vi en ansiktsbehandling för dig som vill stärka huden, ge den omtanke och känner för en uppfräschning i vardagen. Vi använder oss av ekologiska produkter som innehåller ämnen som din hy behöver.

 

  • Ekologiska produkter från Voya används
  • Utmärkt för dig som vill ha en uppfräschning i vardagen
  • Erfaren hudterapeut utför behandlingen 


 


Om upplevelsen - Ansiktsbehandling Stockholm:

Här i Stockholm har du möjlighet att välja en av våra tre anläggningar att utföra din ansiktsbehandling på, antingen Östermalm, Södermalm eller Kungsholmen. På alla anläggningar utförs behandlingen på samma sätt.

Vi börjar ansiktsbehandlingen med Voyas välkomstritual och njuta av en skön skalpmassage medan masken gör sin verkan. Sedan får du en djuprengöring. Hudterapeuten kommer sedan att utföra en hudanalys för att få reda på vilken hudtyp du har. Sedan får du njuta av exfoliering, ljuvlig ansiktsmassage, portömning och självklart en mask. Våra avslutande produkter består av återfuktande ansikts- och ögonkräm.

Hudvårdsserien Voya som vi använder är ekologiska och certifierade av Soil Association vilket är den strängaste ekologiska certifieringen. Produkterna är baserade på handplockade alger utanför Irlands kust. Voya är även kända för sitt engagemang i miljöfrågor och finns på utvalda lyxhotell samt spa-anläggningar runt om i världen.
  

Vem kan gå på en ansiktsbehandling?

Det här är en upplevelse som passar för alla! Att få en stunds avkoppling och skämma bort sin hy som dagligen utsätts för vind, olika föroreningar i stan, regn och sol är något som passar alla oavsett ålder och kön. 

Observera att behandling på kunder under 16 görs med förälders medgivande.

Vad ingår i en klassisk ansiktsbehandling?

En klassisk ansiktsbehandling innehåller oftast rengöring, peeling, portömning, anvädning av vårdande produkter för din hudtyp, avslappnande ansiktsmassage och en avslutande mask och creme. Varje ansiktsbehandling är unik och innehållet i behandlingen kan skilja sig beroende på hur arrangören lagt upp behandlingen. 

Varför ska man göra ansiktsbehandling?

En ansiktsbehandling är inget man måste göra. Däremot är det en väldigt skön och behaglig behandling. Det blir en lugn stund för dig själv och ett sätt att hålla huden i ansiktet fräsch och omhändertagen. 

Hur ser man ut efter ansiktsbehandling?

I vissa fall kan du uppleva att du är lite extra röd i ansiktet efter en behandling, vilket är en normal reaktion eftersom huden i ansiktet behandlas med produkter och fått massage. Det brukar lägga sig ganska snabbt efter avslutad behandling.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ansiktsbehandling
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning Stockholm för två (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 895 kr
Modell för en dag
Modell för en dag (13) Stockholm
Från 545 kr
Floating
Floating Stockholm (12) Läs mer om upplevelsen här!
Från 595 kr
Massage
Massage Stockholm (1) Läs mer om upplevelsen här!
Från 845 kr
Privat Massagekurs för par
Privat Massagekurs för par Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 1.595 kr
Parfotografering
Parfotografering Stockholm
Från 699 kr