Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ansiktsbehandling
Kampanj -19%

Ansiktsbehandling Stockholm

479 kr 595 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 13 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 90 minuter viktig information Angivna tider är ungefärliga. Behandling på kunder under 16 görs med förälders medgivande.

Ge din hud omtanke och kärlek med en ansiktsbehandling i Stockholm

Välkommen till Stockholm, här har vi en ansiktsbehandling för dig som vill stärka huden, ge den omtanke och känner för en uppfräschning i vardagen. Vi använder oss av ekologiska produkter som innehåller ämnen som din hy behöver.

 

  • Ekologiska produkter från Voya används
  • Utmärkt för dig som vill ha en uppfräschning i vardagen
  • Erfaren hudterapeut utför behandlingen 


 


Om upplevelsen - Ansiktsbehandling Stockholm:

Här i Stockholm har du möjlighet att välja en av våra tre anläggningar att utföra din ansiktsbehandling på, antingen Östermalm, Södermalm eller Kungsholmen. På alla anläggningar utförs behandlingen på samma sätt.

Vi börjar ansiktsbehandlingen med Voyas välkomstritual och njuta av en skön skalpmassage medan masken gör sin verkan. Sedan får du en djuprengöring. Hudterapeuten kommer sedan att utföra en hudanalys för att få reda på vilken hudtyp du har. Sedan får du njuta av exfoliering, ljuvlig ansiktsmassage, portömning och självklart en mask. Våra avslutande produkter består av återfuktande ansikts- och ögonkräm.

Hudvårdsserien Voya som vi använder är ekologiska och certifierade av Soil Association vilket är den strängaste ekologiska certifieringen. Produkterna är baserade på handplockade alger utanför Irlands kust. Voya är även kända för sitt engagemang i miljöfrågor och finns på utvalda lyxhotell samt spa-anläggningar runt om i världen.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ansiktsbehandling
Dela din upplevelse