Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ansiktsbehandling
Kampanj -20%

Ansiktsbehandling Västerås

559 kr 695 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Angivna tider är ungefärliga. Behandling på kunder under 16 görs med förälders medgivande. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 13 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 50 minuter

Unna dig en underbar ansiktsbehandling i Västerås

Välkommen till hällaområdet och Tallmätargatan i Västerås. Här kommer du få njuta av en studs avkoppling medan en erfaren hudterapeut utför en effektiv skönhetsbehandling i ditt ansikte. Du kommer känna hur ansiktsbehandlingen gör gott utifrån och in!

 

  • En underbar och effektiv ansiktsbehandling
  • Erfaren hud terapeut ger dig en hudanalys innan behandling
  • Slappna av och njut av en välgörande behandling

     


Om upplevelsen - Ansiktsbehandling Västerås:

Här i Västerås på hällaområdet och Tallmätargatan finns det lilla familjeföretaget med stora visioner. Du välkomnas av våra trevliga terapeuter som sedan kommer utföra magi på dig. Vi vill inte bara ge dig som kund en underbar ansiktsbehandling utan en totalupplevelse för både kropp, själ och sinne. Behandlingen utförs i en lugn miljö där du får möjlighet att koppla av och njuta ordentligt.

Ansiktsbehandlingen som väntar dig är effektiv för rening, balans, återfuktning, spänst och vitalitet. I behandlingen ingår rengöring av ansikte, nacke och dekolletage, peeling, kortare massage, mask samt återfuktning med balanserande kräm. 

Vi har en skönhetsfilosofi som går ut på att kombinera vetenskap med det senaste inom skönhetsprodukter. Att använda biologiska produkter som är helt ekologiskt framtagna av världsledande företag och som inte är testade på djur.

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ansiktsbehandling
Dela din upplevelse