Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ansiktsbehandling
Kampanj -19%

Ansiktsbehandling Malmö

479 kr 595 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 13 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 60 minuter viktig information Angivna tider är ungefärliga. Behandling på kunder under 16 görs med förälders medgivande.

Unna dig en underbart välgörande ansiktsbehandling i Malmö

Här i Malmö på Exercisgatan mittemot kanalen hittar du våra mysiga och trevliga lokaler. När du kommer in till oss blir du mottagen av våra trevliga terapeuter. Du kommer sedan få njuta av en avkopplande, rengörande och återställande ansiktsbehandling.

 

  • Få din hud rengjord och masserad av erfaren hudterapeut
  • Avkopplande ansiktsbehandling som återställer hudens lyster
  • Bra investering i hudens välmående


 

 

Om upplevelsen - Ansiktsbehandling Malmö:

Välkommen till våra mysiga lokaler på Exercisgatan mittemot kanalen intill slussplan här i Malmö. Här kommer du få uppleva en härlig ansiktsbehandling som får dig att känna hur hudens lyster återfås och att den känns ren och fräsch. 

Behandlingen börjar med att vi rengör huden och ger den en peeling för att få bort döda hudceller, kalkavlagringar och annat som kan täppa till porerna. Sedan kommer vi att ånga huden för att öppna upp porerna och göra en portömning, så att du känner dig ren och fräsch. Vi avslutar med serum och en skön och välgörande ansiktsmassage.

När du går härifrån kommer du känna hur huden strålar och se hur din huds lyster är tillbaka. En ansiktsbehandling är en investering i huden som vi alla behöver för att bibehålla frisk och vacker hy länge.

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ansiktsbehandling
Dela din upplevelse