Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Floating i malmö

Floating i Malmö

(12st omdömen) Läs alla
599 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Norrköping, Karlshamn Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 50 minuter Viktig information Det är inte lämpligt att testa på Floating om du är gravid eller har epilepsi.

Välkommen till Drottningtorget för att uppleva total avkoppling 

Floating är en av de mest avkopplande upplevelserna. Stäng igen locket på tanken och lägg dig skönt tillrätta i det salta vattnet för att uppleva avkoppling på ett helt nytt sätt och hur kraft och energi stärks när du går upp ur saltvattnet.

  • Känn dig tyngdlös i det 34,8 gradiga saltvattnet 
  • Koppla bort och slappna av under ca 50 minuter
  • Harmonisk upplevelse med avkopplande effekt

     


Om upplevelsen - Floating Malmö:

Intill Drottningtorget i centrala Malmö, har du möjligheten att få uppleva maximal avkoppling och lugn genom att ”sväva” tyngdlöst i ett 34,8 grader varmt saltbad.

Floating är en obeskrivlig känsla av lugn, då det utlöser kroppens avslappningsrespons och det är bevisat att 45 minuters flytande tillstånd kan motsvara 6 timmars sömn.

Denna avslappnande behandling är perfekt för dig som har en fartfylld vardag eftersom din kroppstemperatur tillsammans med det 34,8 grader varma vattnet gör att du upplever dig tyngdlös och har bevisad effekt mot stress.

Känn hur du får koppla av under 50 minuter, ensam i stillhet och tystnad, och när du kliver ur floatingtanken har du lämnat dina bekymmer kvar i vattnet. Detta är nog den mest avkopplande upplevelse du gjort!Vi är två personer som vill göra detta tillsammans, är det möjligt?

Ni kan boka in floating tider efter varandra, alternativt parallellt med varandra beroende på hur tillgängligheten hos arrangören ser ut. Det är inte möjligt att utföra upplevelsen i samma floating tank. Varje tank tar endast en person.

Vad är floating bra för?

Floating hjälper kroppen att aktivera sitt avslappningssystem och hjälper till att motverka stress. Varva ner och ge dig själv och din kropp en paus i vardagen i ett avslappnande saltbad. Floating har en bevisad effekt mot stress och 45 minuter i det salta vattnet motsvarar drygt 6 timmars sömn.
Omdömen av den här upplevelsen:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Floating
Christopher Du kommer att ÄLSKA det, jag lovar! Igår provade jag på floating för första gången. My GOD let me tell you, det är bland det skönaste och mest harmoniska jag någonsin varit med om! 😍 Det är någonting som alla i den här stressiga stan borde göra. Man ligger i den här tanken och bara flyter. Känslan är helt underbar, det känns som om man svävar, som om man är viktlös. Efter en stund kommer man ner i en sorts meditation som gör att man kopplar bort allting och hjärnan varvar ner och man liksom svävar som på moln 😍 När man "vaknar upp" sen igen så är man så avslappnad och harmonisk att man inte kan vara annat än glad och positiv. All stress liksom rinner av en. Det här är en behandling som borde rekommenderas av läkare, sjukhus och vårdcentraler, mot stressrelaterade symptom, utbrändhet, ångest och andra liknande diagnoser. Jag är så nöjd med det här att jag saknar ord! Det här kommer att bli en ny vana i mitt liv, det är en sak som är säker 😁👌🙌 Så gå in och boka din tid nu, du kommer att ÄLSKA det, jag lovar!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Privat Relaxavdelning för två
Privat Relaxavdelning i Malmö för två
(1) +5
Avkoppling och rekreation när den verkligen är som bäst. Slappna av tillsammans med någon du tycker om.
Från 712 kr 950 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Massage
Massage i Malmö
(1) +10
Ge din kropp den kärlek den förtjänar. Slappna av under en massage och känn stressen rinna av dina axlar.
Från 599 kr 899 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Modell för en dag
Modell för en dag
(13) +5
Låt din inre modell komma fram när du ställer dig framför kameran och blir fotograferad av erfaren fotograf.
Från 412 kr 549 kr
Läs mer
Dagspa i Karlstad
Dagspa i Karlstad
(1) +1
Upplev en dag på Vana Spa för en avkopplande dag i magisk miljö.
Från 499 kr
Läs mer
Naturspa i Jönköping
Naturspa i Jönköping
+1
Upplev en dag på ett Naturspa för en avkopplande dag i Jönköpings vackra natur.
Från 399 kr
Läs mer
Dagspa i Skåne
Dagspa i Skåne
(1) +1
Upplev en dag på The Lodge i Skåne för en avkopplande dag i magisk miljö.
Från 499 kr
Läs mer