Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Floating Stockholm

Floating i Stockholm

(12st omdömen) Läs alla
599 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Norrköping, Karlshamn Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 12 år med vuxet sällskap Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 45 minuter Viktig information Det är inte lämplig att testa på Floating om du är gravid eller har epilepsi.

Välkommen till Kungsholmen för avkopplande stund under i en floatingtank

Släpp alla måsten och besök den rofyllda spaavdelningen på vackra Kungsholmen i Stockholm. Upplev kanske Sveriges mest avkopplande upplevelser när du testar på floating. Lägg dig i vattnet och låt saltet lyfta dig till ytan, allt du behöver göra är att slappna av.

 

  • Känn dig tyngdlös i det kroppstempererade saltvattnet
  • Kanske Stockholms mest avkopplande upplevelser
  • Upplev harmonin i kroppen när du reser dig upp från tankenOm upplevelsen - Floating Stockholm:

Stig in i den stilfulla atmosfären i vår spaavdelning och bort från Stockholms trafikerade vägar. Här hittar du möjligheten att komma bort en stund från vardagens höga tempo och uppleva något av det mest avslappnande du gjort.

Floating innebär att man under ca 50 min befinner sig ”tyngdlös” i ett avslappnande 34,8 grader varmt salt bad. Du kommer själv kliva ner i floatingtanken i badkläder och ett par öronproppar, allt är tyst, lugnt och stilla.

När din kroppstemperatur möter temperaturen i saltbadet uppstår känslan av tyngdlöshet och att du svävar. Metoden kommer från NASA och eftersom det löser ut kroppens avslappningsrespons så har detta en bevisad effekt mot stress.

Just känslan av att vara tyngdlös gör att du känner totalt avslappnad. Visste du att 45 minuter i en floatingtank där du flyter på ytan motsvarar ungefär 6 timmars sömn. Floating är en fantastisk upplevelse och passar alla, mer avkopplande än så här blir det bara inte!Vi är två personer som vill göra detta tillsammans, är det möjligt?

Ni kan boka in floating tider efter varandra, alternativt parallellt med varandra beroende på hur tillgängligheten hos arrangören ser ut. Det är inte möjligt att utföra upplevelsen i samma floating tank. Varje tank tar endast en person.

Vad är floating bra för?

Floating hjälper kroppen att aktivera sitt avslappningssystem och hjälper till att motverka stress. Varva ner och ge dig själv och din kropp en paus i vardagen i ett avslappnande saltbad. Floating har en bevisad effekt mot stress och 45 minuter i det salta vattnet motsvarar drygt 6 timmars sömn.
Omdömen av den här upplevelsen:
12 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Floating
Christopher Du kommer att ÄLSKA det, jag lovar! Igår provade jag på floating för första gången. My GOD let me tell you, det är bland det skönaste och mest harmoniska jag någonsin varit med om! 😍 Det är någonting som alla i den här stressiga stan borde göra. Man ligger i den här tanken och bara flyter. Känslan är helt underbar, det känns som om man svävar, som om man är viktlös. Efter en stund kommer man ner i en sorts meditation som gör att man kopplar bort allting och hjärnan varvar ner och man liksom svävar som på moln 😍 När man "vaknar upp" sen igen så är man så avslappnad och harmonisk att man inte kan vara annat än glad och positiv. All stress liksom rinner av en. Det här är en behandling som borde rekommenderas av läkare, sjukhus och vårdcentraler, mot stressrelaterade symptom, utbrändhet, ångest och andra liknande diagnoser. Jag är så nöjd med det här att jag saknar ord! Det här kommer att bli en ny vana i mitt liv, det är en sak som är säker 😁👌🙌 Så gå in och boka din tid nu, du kommer att ÄLSKA det, jag lovar!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Privat Relaxavdelning för två
Privat Relaxavdelning i Stockholm för två
(1) +5
Avkoppling och rekreation när den verkligen är som bäst. Slappna av tillsammans med någon du tycker om.
Från 712 kr 950 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Massage
Massage i Stockholm
(1) +10
Ge din kropp den kärlek den förtjänar. Slappna av under en massage och känn stressen rinna av dina axlar.
Från 674 kr 899 kr
Läs mer
Body Scrub och Massage
Body Scrub och Massage
+1
Unna dig själv en härlig body scrub och massage i Jönköping som kommer att stärka ditt välbefinnande och lämna din hud mjuk med ett lyster.
Från 1.099 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Modell för en dag
Modell för en dag i Stockholm
(13) +5
Låt din inre modell komma fram när du ställer dig framför kameran och blir fotograferad av erfaren fotograf.
Från 412 kr 999 kr
Läs mer
Dagspa i Karlstad
Dagspa i Karlstad
(1) +1
Upplev en dag på Vana Spa för en avkopplande dag i magisk miljö.
Från 499 kr
Läs mer
Naturspa i Jönköping
Naturspa i Jönköping
+1
Upplev en dag på ett Naturspa för en avkopplande dag i Jönköpings vackra natur.
Från 399 kr
Läs mer