Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ansiktsbehandling
Kampanj -20%

Ansiktsbehandling Örebro

559 kr 695 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Angivna tider är ungefärliga. Behandling på kunder under 16 görs med förälders medgivande. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 13 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 50 minuter

Boosta din hud med en välgörande ansiktsbehandling i Örebro

Här på Rynningegatan i centrala Örebro får du uppleva en välgörande ansiktsbehandling som återställer din huds lyster. Behandlingen utförs av erfarna hudterapeuter som också gör en hudanalys på dig innan behandlingen. Du kommer stråla redan på vägen härifrån.

 

  • Härlig ansiktsbehandling med Rosen serien
  • Kunnig hudterapeut genomför din behandling
  • Återställ hudens lyster och känn hur du strålar


 


Om upplevelsen - Ansiktsbehandling Örebro:

Välkommen till centrala Örebro och våra lugna och sköna lokaler på Rynningegatan för en underbar ansiktsbehandling med Rosen serien som kommer lämna dig att känna dig ren, återfuktad och avslappnad. 

Behandlingen börjar med en rengöring av hela ansiktet. Sedan görs en PH-balansering för att ta reda på vilket PH-värde du har i ansiktet just nu, så att vi använder rätt produkter för dig. Sedan får du peeling, varm handduk, en ansiktsmassage med välgörande olja och en rengörande lermask. Behandlingen avslutas med ett c-vitamin serum samt fukt- och ögonkräm.

När du går härifrån kommer du känna hur din hud har en helt ny lyster. Ansiktsbehandlingen hjälper till att återställa huden och gör den frisk och vacker. 
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ansiktsbehandling
Dela din upplevelse