Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Flyg Luftballong

Flyg Luftballong Uppsala

(1st omdömen) Läs alla
2.395 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning

Upplev frihetskänslan av att flyga luftballong över vackra Uppsala

Alla kan flyga ballong. Upplev känslan av att flyga luftballong. Njut av panoramautsikten, stillheten och friheten. Att flyga ballong är en helt unik och rogivande känsla. Var med från start med att veckla ut och blåsa upp ballongen till att packa ihop den igen. Allt avslutas med champagne i solnedgången.


  • Få ett signerat ballongdiplom efter din första ballongfärd
  • Upplev känslan av frihet, stillhet och viktlöshet
  • Njut av den enastående panoramavyn från luftballongens korg

     


​Om upplevelsen - flyg luftballong i Uppsala:

Något som alla borde testa någon gång i livet är att flyga luftballong. Det är en enastående upplevelse som är både rogivande och spännande. När du kommer dit får du vara med att veckla ut och blåsa upp ballongen och du kommer få en förståelse för hur detta fantastiska flygfartyg fungerar.

Under flygningen kommer du få en sällsynt inblick i navigeringen av detta spektakulära och historiska fartyg. Eftersom ballongen alltid flyger i vindens hastighet och riktning, kan man aldrig riktigt förutse var man kommer att flyga, vad man kommer att se eller var man kommer att landa. Oavsett kommer du får uppleva en sagolik vy över den vackra naturen från ett fågelperspektiv.

Landningen sker runt solnedgång på en magisk plats och avslutar sammanpackningen av ballongen med den traditionsenliga ballongdubbningen. En ceremoni som innehåller champagne, skratt och ett diplom med din nya ballongtitel. Det blir ett minne för livet.
  

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Spela in din egen Musikvideo
Från 2.495 kr