Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Flyg Luftballong i Mariestad
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong i Mariestad

(1st omdömen) Läs alla
1.996 kr 2.495 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upplev magisk utsikt över Mariestad från en luftballong

Vänern, Torsön och Gamla Ekudden, ta chansen att se all det på en som samma gång när du färdas för Mariestad i en luftballong. Låt ballongen ta dig i vindens riktning och se platserna du sett många gånger förut fast från ett annat perspektiv. Att flyga luftballong är en upplevelse du kommer att älska.

  • En timmes lång flygtur öven Mariestad
  • Magisk utsikt över Västra Götaland
  • Kliv ombord med professionella piloter
Om upplevelsen - Ballongflygning över Mariestad: 

Vad gör du helst en härlig sommar dag? Flyger luftballong såklart! Och det är precis vad den här upplevelser erbjuder. Upplevelsen inleds med att vi möts på angiven plats för dagens äventyr. Här välkomnas du av besättningen som presenterar er för dagens transportmedel, den färgsprakande varmluftsballongen!

När alla är redo och tagit plats i korgen under den ståtliga ballongen är det dags för avfärd. Sakta stiger du upp över staden för att mötas av den otroliga utsikten över Mariestad. Gamla Ekudden, Mariestads domkyrka och Onsön, vad du kommer att se under flygturen beror på rutten för flygningen. Efter cirka en timmes flygning är det dags för landning. Avsluta äventyret med att föreviga dagen med ett fotografi och skåla med dina vänner för en upplevelse ni sent kommer att glömma!

 Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser