Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong Luftballong i Skåne
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong Skåne

(5st omdömen) Läs alla
1.871 kr 2.495 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Flyg Luftballong över Skånes fantastiska landskap och upplev en härlig känsla i luften

Upplev ballongfärder över utvalda vackra städer och områden i Skåne. Du kommer få se fantastiska miljöer från ovan och se hur utsikten breder ut sig långt där nere. Känslan att tyst sväva fram i luftballong är både härlig och avkopplande på ett mycket trevligt sätt. 

 • Inbjudan till att hjälpa till med uppackning, uppsättning och nedpackning av ballongen.
 • Upplev utvalda områden och städer i Skåne från ovan med en härlig ballongflygning
 • Champagne och snacks uppdukat på bord med rödvit duk där ett personligt och signerat ballongdiplom delas ut

   


Om upplevelsen - Ballongflygning i Skåne: 

Upplevelsen inleds med att du möter upp pilot och besättning som går igenom förberedelser, och säkerhet med alla som skall flyga.

När alla förberedelser är klara och alla tagit plats i korgen så kommer piloten att säkert och mjukt lyfta er mot himlen. Er resa ni nu inleder är nästan obeskrivbar och måste upplevas. I och med att det är vindriktning och vindhastighet som till störst del styr färdriktningen så varierar det alltid vad ni kommer att uppleva för miljöer från ovan. Vi försöker alltid planera turerna så att vi flyger över havet och fantastiska kustområden, de traditionella skånska slätterna och även över fin stadsmiljö.

Oavsett hur vindarna blåser den här dagen så kommer det förbli ett minne för livet. Och när du minns tillbaka på den här upplevelsen så kommer det vara resan i sig du kommer komma ihåg och inte exakt vad vi flög över. 

Efter cirka en timmes flygning kommer piloten att flyga mot en av landningsplatserna och ta er ned lugnt och försiktigt med en behaglig landning. 

Väl på backen så får du möjligheten att vara med om ett Champagnedop, något som alla nybörjare inom ballongflyg får vara med om. När ceremonin rundats av och ballongen är nedplockad så sker transport tillbaka till samlingsplatsen där upplevelsen avslutas.


Det sker löpande ballongturer från följande orter:

 • Helsingborg
 • Lund
 • Malmö
 • Sjöbo
   


Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser