Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Flyg Luftballong

Flyg Luftballong Skåne

(1st omdömen) Läs alla
2.395 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning

Flyg Luftballong över Skånes fantastiska landskap och upplev en härlig känsla i luften

Upplev ballongfärder över utvalda vackra städer och områden i Skåne. Du kommer få se fantastiska miljöer från ovan och se hur utsikten breder ut sig långt där nere. Känslan att tyst sväva fram i luftballong är både härlig och avkopplande på ett mycket trevligt sätt. 


 • Inbjudan till att hjälpa till med uppackning, uppsättning och nedpackning av ballongen.
 • Upplev utvalda områden och städer i Skåne från ovan med en härlig ballongflygning
 • Champagne och snacks uppdukat på bord med rödvit duk där ett personligt och signerat ballongdiplom delas ut

   


Om upplevelsen - Ballongflygning i Skåne: 

Upplevelsen inleds med att du möter upp pilot och besättning som går igenom förberedelser, och säkerhet med alla som skall flyga.

När alla förberedelser är klara och alla tagit plats i korgen så kommer piloten att säkert och mjukt lyfta er mot himlen. Er resa ni nu inleder är nästan obeskrivbar och måste upplevas. I och med att det är vindriktning och vindhastighet som till störst del styr färdriktningen så varierar det alltid vad ni kommer att uppleva för miljöer från ovan. Vi försöker alltid planera turerna så att vi flyger över havet och fantastiska kustområden, de traditionella skånska slätterna och även över fin stadsmiljö.

Oavsett hur vindarna blåser den här dagen så kommer det förbli ett minne för livet. Och när du minns tillbaka på den här upplevelsen så kommer det vara resan i sig du kommer komma ihåg och inte exakt vad vi flög över. 

Efter cirka en timmes flygning kommer piloten att flyga mot en av landningsplatserna och ta er ned lugnt och försiktigt med en behaglig landning. 

Väl på backen så får du möjligheten att vara med om ett Champagnedop, något som alla nybörjare inom ballongflyg får vara med om. När ceremonin rundats av och ballongen är nedplockad så sker transport tillbaka till samlingsplatsen där upplevelsen avslutas.


Det sker löpande ballongturer från följande orter:

 • Helsingborg
 • Lund
 • Malmö
 • Sjöbo
   


 

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Spela in din egen Musikvideo
Från 2.495 kr