Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong i Göteborg

(5st omdömen) Läs alla
1.871 kr 2.495 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upplev en ballongflygning över vackra delar av Göteborg

Att flyga luftballong över Göteborg är svårslaget! När det vackra landskapet breder ut sig långt nedanför samtidigt som det är tyst är väldigt unikt att uppleva. Ta med dig någon du tycker om och skapa ett minne för livet!

  • Inbjudan till att hjälpa till med uppackning, uppsättning och nedpackning av ballongen.
  • Upplev Göteborg från ovan med en härlig ballongflygning
  • Champagne och snacks uppdukat på bord med rödvit duk där ett personligt och signerat ballongdiplom delas ut

     


Om upplevelsen - Ballongflygning över Göteborg:

Välkommen till en ballongupplevelse för en färd över Göteborgs fantastiska miljöer. Start och landningsplats varierar alltid och styrs av både vindriktning och vindhastighet. När du flyger över Göteborg kan du därför få uppleva olika miljöer från ovan, som Göteborgs skärgård, Ullevi, Liseberg och många andra vackra platser. Just skärgårdarna i Göteborg är otroligt vackra och därför gör vi alltid allt vi kan för att ni ska få uppleva den. Att vi oftast flyger i soluppgång eller solnedgång gör inte saken sämre!

Den här fantastiska upplevelsen börjar på mötesplatsen där du hälsas välkommen av pilot och övrig besättning. Här kommer ni först gå igenom instruktioner, säkerhet och flygningen. Ni kommer även få möjlighet att hjälpa till med resning av ballongen. 

När förberedelserna är klara så lyfter ballongen mjukt upp i luften. Att flyga ballong över Göteborg kommer bjuda på fantastisk utsikt och en stark känsla av frihet. Efter cirka en timme så kommer piloten söka efter en landningsplats och ta er säkert mot marken för att landa. 

På landningsplatsen så kommer det traditionella Champagnedopet äga rum och ni får möjlighet att tillsammans prata om den magiska upplevelsen ni precis varit med om.Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser