Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Flyg Luftballong

Flyg Luftballong Göteborg

(1st omdömen) Läs alla
2.395 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning

Upplev en ballongflygning över vackra delar av Göteborg

Att flyga luftballong över Göteborg är svårslaget! När det vackra landskapet breder ut sig långt nedanför samtidigt som det är tyst är väldigt unikt att uppleva. Ta med dig någon du tycker om och skapa ett minne för livet!


  • Inbjudan till att hjälpa till med uppackning, uppsättning och nedpackning av ballongen.
  • Upplev Göteborg från ovan med en härlig ballongflygning
  • Champagne och snacks uppdukat på bord med rödvit duk där ett personligt och signerat ballongdiplom delas ut

     


Om upplevelsen - Ballongflygning över Göteborg:

Välkommen till en ballongupplevelse för en färd över Göteborgs fantastiska miljöer. Start och landningsplats varierar alltid och styrs av både vindriktning och vindhastighet. När du flyger över Göteborg kan du därför få uppleva olika miljöer från ovan, som Göteborgs skärgård, Ullevi, Liseberg och många andra vackra platser. Just skärgårdarna i Göteborg är otroligt vackra och därför gör vi alltid allt vi kan för att ni ska få uppleva den. Att vi oftast flyger i soluppgång eller solnedgång gör inte saken sämre!

Den här fantastiska upplevelsen börjar på mötesplatsen där du hälsas välkommen av pilot och övrig besättning. Här kommer ni först gå igenom instruktioner, säkerhet och flygningen. Ni kommer även få möjlighet att hjälpa till med resning av ballongen. 

När förberedelserna är klara så lyfter ballongen mjukt upp i luften. Att flyga ballong över Göteborg kommer bjuda på fantastisk utsikt och en stark känsla av frihet. Efter cirka en timme så kommer piloten söka efter en landningsplats och ta er säkert mot marken för att landa. 

På landningsplatsen så kommer det traditionella Champagnedopet äga rum och ni får möjlighet att tillsammans prata om den magiska upplevelsen ni precis varit med om. 

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Spela in din egen Musikvideo
Från 2.495 kr