Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Borås
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong Borås

(5st omdömen) Läs alla
1.871 kr 2.495 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upplev en fantastisk utsikt över Borås när du svävar i luftballongen

Stig ombord på varmluftsballongen med en erfaren pilot och sväva över Borås. Beundra de medeltida kyrkorna, vattentornet i Kvarnbergsparken och gårdarna som ligger utspridda på landsbygden när du svävar över staden. Så vad väntar du på, ett landskap väntar på att bli upptäckt av dig!

  • Magisk utsikt över stora delar av Västergötland
  • En luftballongsfärd tillsammans med erfarna piloter
  • Avsluta upplevelsen med ett egent diplom  
Om upplevelsen - Ballongflygning över Borås: 

Välkommen till en luftballongtur tillsammans med en erfaren pilot. Samla vännerna, familjen eller bjud med din kärlek på ett äventyr högt över Borås stad. Ta plats i korgen och sväva iväg över natursköna grönområden med otrolig utsikt långt i fjärran.

Efter en 15-minuters lång säkerhetsgenomgång är det tags att gå ombord på den färgglada luftballongen! Känn hur du långsamt lyfter från marken i ballongkorgen och den magiska känslan av att sväva fritt i luften. Din pilot guidar dig över det västgötska landskapet och talar om för dig när det är dags att skärpa blicken för att inte missa synen av Viskan som slingrar sig genom staden eller Annelundsparken beroende på vilken riktning ballongen tar. Titta ner på Borås centrum och få perspektiv på avståndet mellan olika platser från ovan.

Innan det är dags för att landa får du inte missa att fånga de spektakulära vyerna på bild. Så fram med kameran och föreviga stunden med ett fotografi! Har du tur kanske du även få chansen att se en och annan fågel flyga jämsides med ballongen.

 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser