Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Flyg Luftballong Borås
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong Borås

(1st omdömen) Läs alla
1.916 kr 2.395 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upplev en fantastisk utsikt över Borås när du svävar i luftballongen

Stig ombord på varmluftsballongen med en erfaren pilot och sväva över Borås. Beundra de medeltida kyrkorna, vattentornet i Kvarnbergsparken och gårdarna som ligger utspridda på landsbygden när du svävar över staden. Så vad väntar du på, ett landskap väntar på att bli upptäckt av dig!

  • Magisk utsikt över stora delar av Västergötland
  • En luftballongsfärd tillsammans med erfarna piloter
  • Avsluta upplevelsen med ett egent diplom  
Om upplevelsen - Ballongflygning över Borås: 

Välkommen till en luftballongtur tillsammans med en erfaren pilot. Samla vännerna, familjen eller bjud med din kärlek på ett äventyr högt över Borås stad. Ta plats i korgen och sväva iväg över natursköna grönområden med otrolig utsikt långt i fjärran.

Efter en 15-minuters lång säkerhetsgenomgång är det tags att gå ombord på den färgglada luftballongen! Känn hur du långsamt lyfter från marken i ballongkorgen och den magiska känslan av att sväva fritt i luften. Din pilot guidar dig över det västgötska landskapet och talar om för dig när det är dags att skärpa blicken för att inte missa synen av Viskan som slingrar sig genom staden eller Annelundsparken beroende på vilken riktning ballongen tar. Titta ner på Borås centrum och få perspektiv på avståndet mellan olika platser från ovan.

Innan det är dags för att landa får du inte missa att fånga de spektakulära vyerna på bild. Så fram med kameran och föreviga stunden med ett fotografi! Har du tur kanske du även få chansen att se en och annan fågel flyga jämsides med ballongen.

  

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund, Västerås
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Borås Läs mer om upplevelsen här!
Från 419 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring (4) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Zipline
Zipline Habo, Klavreström, Hässleholm
Från 1.750 kr