Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Flyg Luftballong i Borlänge
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong i Borlänge

(1st omdömen) Läs alla
1.996 kr 2.495 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Panoramautsikt över Borlänge - sväva över staden i en luftballong

Ready for take off? Ta dig med på en stillsam flygtur i den 35 meters höga luftballongen. En flygning i en luftballong beskrivs närmare som att sväva fram än vad du kan uppleva i något annat transportmedel i luften. En luftballongstur beskrivs bäst genom att upplevas! 

  • En flygning i den moderna luftballongen med profession besättning
  • Lämna marken, bullret från trafiken och sväva genom luften
  • En timmes flygning över Borlänge
Om upplevelsen - Ballongflygning över Borlänge: 

Har du någonsin drömt om att en dag få befinna dig i den färglada ballongen du bara tidigare sett sväva ovanför dig? Byt plats med dina drömmar och kliv in i korgen som tar dig över Borlänge stad!

Besättningen möter dig för en grundlig genomgång av säkerheten och informerar dig om dagens vindförhållanden vilket även påverkar vart ni kommer att flyga. Mot Ösjön i öst eller Noraå bruk i väst, oavsett rutt kommer du får en magisk utsikt över Borlänges omgivning. Den varma luften från ballongens brännare får ballongen att stiga över staden för att sedan sväva högt över marken med chansen att se både Romme Alpin, Gammelgården och Dalälven i synfältet samtidigt. Blicka ut över Dalarnas län och det gröna landskapet nedanför dig innan det är dags för landning. Se husen i närheten växa sig större desto närmare marken ni kommer. Avsluta upplevelsen med en kall dryck som väntar på dig där nere!

 Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser