Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Flyg Luftballong i Skövde
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong i Skövde

(1st omdömen) Läs alla
1.996 kr 2.495 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Flyg i höjd med molen i Skövde

Drömmer du om att byta plats med fåglarna och få se allt som de kan se uppifrån? Nu har du chansen att se Skövde med fågelperspektiv under en luftballongstur. Packa picknickkorgen - ett äventyr väntar!

  • Yver över stora delar av Västra Götaland
  • En upplevelse för hela familjen 
  • Flyg med erfarna piloter
Om upplevelsen - Ballongflygning över Skövde: 

Stig ner i korgen och låt ballongen ta dig upp över Skövde stad för en utsikt du tidigare inte upplevt. Se ut över både stad och natur, höj blicken och se konturerna av det böljande landskapet i horisonten och skymta de livfulla vattendragen under dig. Att flyg i den stora ballongen ger dig en otrolig frihetskänsla du tidigare inte upplevt. 

Mitt i mellan Vänern och Vättern hittar du Skövde. Platsen för dagens äventyr. Här möter piloterna dig för en grundlig genomgång av säkerheten. Du får även möjlighet att ställa frågor till instruktören och lära dig rolig kuriosa om att flyga luftballong. Sedan är det dags, gör dig redo för take off! Sankta Helena kyrkan, Boulognerskogen och Simsjön, här får du chansen att se allt det - och mycket mer. Efter att ha svävat över Skövde i cirka en timme är det dags för landning. Upplevelsen som avslutas i solnedgång eller i tid till att solen precis har gått upp är något du inte vill ha ogjort. Välkommen till Sköve och en tur i luftballongen!

 Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser