Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Flyg Luftballong

Flyg Luftballong Enköping

(1st omdömen) Läs alla
2.395 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning

Njut av en rogivande och magisk luftballongstur över fantastiskt fina Enköping

Har du drömt om att få flyga luftballong och bara njuta av stillheten? Den här upplevelsen är helt perfekt för just det! Vem vet vad du kommer att få se, kanske blir det ditt eget hus!

 

  • Upplev den unika känslan av stillhet och frihet
  • Ceremoni med champagne, skratt och diplom
  • Njut av den sagolika panoramavy som denna flygning ger

     


Om upplevelsen - flyg luftballong i Enköping:

Tänk att flyga luftballong kan vara en sådan överväldigande upplevelse. Det är både fridfullt och spännande. När du kommer till mötesplatsen kommer du få vara med och veckla ut och blåsa upp ballongen, detta ger dig en förståelse för hur detta fantastiska och historiska luftfartyg faktiskt fungerar. Under ballongflygningen kommer du få en inblick hur ballongen navigeras. Att den alltid flyger i vindens riktning och hastighet vilket innebär att man i förväg inte vet vad man kommer få uppleva.

Oavsett vad man kommer att se är det lika magiskt och fridfullt. Känn frihetskänslan och viktlösheten och njut av panoramavyn. Det är en helt unik känsla som inte riktigt går att beskriva, den måste upplevas!

Efter landning kommer du få vara med att packa ihop ballongen och avnjuta det traditionsenliga champagnedopet. En ceremoni där du kommer få ett signerat diplom med din nya ballongtitel, roligt med bubbel och skratt. Det blir en underbar avslutning med solnedgången i bakgrunden. 

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Spela in din egen Musikvideo
Från 2.495 kr