Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Karlstad
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong i Karlstad

(5st omdömen) Läs alla
1.871 kr 2.495 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Flyg luftballong där solen alltid skiner

Välkommen till solstaden Karlstad för en luftballongsfärd där kaffedoften från stadens rosteri når dig högt över staden. Blicka ut över Hammarö, Klarälven och Stora Torget i den färgsprakande ballongen. Kom, det blir kul!

  • En timmes lång flygtur i varmluftsballongen
  • Se den anrika Domkyrkan och den historiska hamnen från ovan
  • Ett äventyr för hela familjen!Om upplevelsen - Ballongflygning över Karlstad: 

Solen skiner, det är sommar och du sitter i en luftballong. Kan det bli så mycket bättre än så? Med en luftballongstur får du åka med på ett äventyr där Värnen som för bakgrunden och Klarälven för den rofyllda utsikten. Ta med dina vänner över solstaden Karlstad!

Upplevelsen börjar med att du anländer till den givna platsen för turen. Där väntar piloten som inleder äventyret med en säkerhetsgenomgång följt av en introduktion av dagens rutt. Tillsammans hjälps ni åt att resa den färgstarka ballongen fäst med den korg du snart kommer att få kliva in i. Med allt på sin plats välkomnas du ombord och vi påbörjar resan öven Karlstad. Se staden, landsbygden och vattendragen som bildar staden nedanför dig och den glittrande Vänern sträcka ut sig i horisonten. Piloten ombord hjälper dig att peka ut sevärdheterna så att du inte missar varken Solastatyn, operahuset eller Sandgrund. När ni sedan långsamt närmar er marken får du inte missa att ta fram kameran, kanske flyger ni i höjd med både svanar och gäss. Dela dina minnen med andra och föreviga ögonblicket med ett fotografi, för att flyga luftballong är en upplevelse du sent kommer att glömma!

 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser