Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Västerås
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong Västerås

(5st omdömen) Läs alla
1.871 kr 2.495 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Njut av en luftballongsfärd med otrolig utsikt över stad och natur i Västerås

Har du någonsin önskat att du befann dig i samma höjd som fåglarna och sväva högt över både trädtoppar och hustak? Låt luftballongen göra din dröm till verklighet och ta dig över Västerås för magisk utsikt åt alla vädersträck.

  • 360 graders utsikt över Västerås
  • Fira din ballongfärd med ett glas champagne i solnedgången
  • Ca. 1 timmes luftballongstur


     


Om upplevelsen - Ballongflygning i Västerås: 

 

 

En ballongtur är ett äventyr som du aldrig kommer att glömma. En luftballongsfärd är helt unikt och att se den vackra omgivningen från luften i en tyst luftballong är det ultimata sättet att uppskatta det. Ta in landskapet från fågelperspektiv när du se Västerås stad glida förbi under dig. Upplev Mälardalen under de varma sommarmånaderna från ovan.

Innan du tar plats i korgen får du en introduktion om ballongens egenskaper. vi går även igenom säkerheten och vad du kan förväntas se under färden. Tillsammans med våra erfarna piloter tar vi oss sakta upp i luften med hjälp av den varmluft som stiger upp ur brännaren. Du får här chansen att lära dig mer om navigering och hur olika vindförhållanden styr riktningen på ballongen. 

Beroende på vindförhållande har du chansen att se siluetten av Västerås pampiga domkyrka och hur Svartån slingrar sig genom staden. Efter cirka en timmes flygning är det dags för landning. Där väntar även ett härligt glas bubbel och transport tillbaka för alla nya ballongförare!

 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser