Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Flyg Luftballong i Halmstad
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong Halmstad

(1st omdömen) Läs alla
1.996 kr 2.495 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Segla bland molnen under en luftballongstur i Halmstad

Ta ditt äventyr till nya höjder med en ballongstur över natursköna Halmstad. Beundra den hisnande utsikten över staden när du svävar upp i luften. Bjud med dina vänner på en upplevelse ni kommer att prata om flera år framöver!

  • Upplev Halmstad från ett fantastiskt perspektiv.
  • Njut av soluppgången eller solnedgången från ballongen
  • Fira färden med ett glas svalkande dryck när du landarOm upplevelsen - Ballongflygning över Halmstad:

Upplev den spektakulära utsikten från en luftballong över Halmstad. När du flyger luftballong får du chansen att se vyer du aldrig sett förut och perspektiv på landskapet bara du kan få från en luftballong!

Välkommen till Halmstad och den luftballong som kommer att ta dig över staden. Kliv ombord i ballongkorgen för att förbereda dig för avgång. Piloten för dagen går igenom säkerheten ombord och berättar om hur rutten ser ut beroende på vilket håll vinden blåser. Efter genomgången är det dags att tända brännare som puffar ut värmen som gör att ballongen långsamt lyfter från marken och ni blir svävandes ovanför markytan. Desto högre upp ni tar er desto mer får du se av Halmstads natursköna landskap. Beroende på vind har du chansen att se Tylösands spets mot Laholmsbukten i väst eller Halmstads levande innersta under dina fötter. Vid klara dagar kan du även se hela vägen över till Danmark.

Efter en timme i luften är det dags för landning. När ni har landat får du ta emot ett diplom som minne för din ballongflygning. Passa även på att ta ett kort med den ståtliga ballongen i regnbågens alla färger. En luftballong är en fantastisk upplevelse där du får se Halmstads vackra omgivningar från ett fantastiskt perspektiv.

 Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser