Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Uddevalla
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong i Uddevalla

(5st omdömen) Läs alla
1.871 kr 2.495 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upptäck Uddevalla från en luftballong

Ta dig flera hundra meter över Uddevallas vackra landskap och njut av omgivningen. Den här luftballongsturen erbjuder magisk utsikt och ett oförglömligt minne som bäst delas med någon du tycker om!

  • Skapa fantastisk minnen under luftballongen i Uddevalla
  • Cirka 1 timmes flygning i soluppgång eller solnedgång.
  • Professionella instruktörer tar dig genom turen för en magisk upplevelse
Om upplevelsen - Ballongflygning över Uddevalla: 

Nu är det din tur att kliva in i korgen till luftballongen som tar dig högt över Uddevalla, i hjärtat av Bohuslän. Upplev lugnet när bullret från trafiken nedan avlägsnas och sitt synfält fylls av den vackra omgivningen. Att flyga luftballong är en känsla som behöver upplevas!

Äventyret börjar med att instruktören går igenom säkerheten ombord och vad som gäller under turen. Sedan är det dags att tillsammans veckla ut den gigantiska ballongen för att sedan låta den varma luften från brännaren resa ballongen. Långsamt stiger ni uppåt tills du har utsikt över större delen av Uddevalla. Kika ut över Byfjordens innerskärgård och bort mot det gröna landskapet som klar er bakgrund. Under cirka en timme får du flyga över Uddevalla innan det är dags för landning. Väl nere på marken avslutas upplevelsen med att skåla i bubbel!


Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser