Flyg Luftballong Stockholm

Flyg Luftballong Stockholm

(1 st omdömen) Läs alla
st
Välj en variant i listan.
2.395,00 kr
LÄS MER OM UPPLEVELSEN PÅ DIN ORT:
Upplevelsepresenter


 

Viktig information
Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 140 cm
Orter:
Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Enköping, Högsäter, Lidköping, Lund, Mariestad, Sjöbo, Skara, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Vara, Varberg, Vårgårda
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp med andra deltagare
Åldersgräns
Från 12 år
Tillgänglighet
Maj - Oktober
Varaktighet
Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning

En Magnifik ballongflygning över Stockholm

Sväva fritt över Stockholm och upplev hur det vackra landskapet breder ut sig långt nedanför. Frihetskänslan i att flyga i tystnaden över hustak och trädtoppar är verkligen oslagbar, se fram emot en oförglömlig upplevelse som blir ett minne för livet!
 

✔ Inbjudan till att hjälpa till med uppackning, uppsättning och nedpackning av ballongen. Transport till och från start/landningsplats ingår

✔ Upplev Stockholm från ovan med en oförglömlig ballongfärd

✔ Champagne och snacks uppdukat på bord med rödvit duk i solnedgången där ett personligt och signerat ballongdiplom delas ut 

 


Om upplevelsen - Ballongflygning över Stockholm:

Den här ballongflygning tar dig över Stockholms fantastiska miljöer och du får se dem på ett helt nytt sätt från ovan. Start och landningsplats varierar och utgår ifrån hur vindarna blåser dagen till ära. För det är vindarna som till mesta dels styr ballongens flygriktning. Stockholms innerstad är också ganska reglerad med vart man får flyga, det gör att det ofta varierar vad du får uppleva. Det kan bli en flygning delvis över Stockholms innerstad men du kan också få uppleva Danderyd, Djursholm, Lidingö, Huddinge, Ekerö, Kungsängen, Solna och det som finns däremellan. Dessutom försöker vi alltid göra allt vi kan för att ni ska få se en del av skärgårdens öar och vackra landskap.  

Upplevelsen inleds med att du hälsas välkommen av piloten och besättningen på mötesplatsen. Här kommer ni att gå igenom förberedelse, uppackning, säkerhetsinformation och frågor. Ni kommer få möjligheten att hjälpa till med att lyfta ballongen som skall ta er upp i luften.

Piloten kommer mjukt och säkert lyfta er mot himlen. Det ni nu har framför er är en timmes upplevelse som bjuder på mjukt svävande över Stockholm dit vindarna tar er. En sak kan ni vara helt säkra på, att ni får uppleva en helt fantastisk utsikt och slående vyer.

Efter cirka en timme flygning så kommer piloten att inleda inflygning mot ett av de förutbestämda och lämpliga landningsplatserna, för att sedan säkert ta er ned på marken igen.

Väl på marken får ni vara med om det traditionella Champagnedopet som man har när man flugit luftballong för första gången. Upplevelsen avslutas med att följebilen plockar upp er och tar er tillbaka till samlingsplatsen där upplevelsen avslutas för den här gången. 

  • ✔ Alltid fri frakt av presentbox 
  • leverans inom 1-3 arbetsdagar
  • ✔ Sista minuten present
  • leverans inom 5 min via E-Post
  • ✔ 3 års giltighetstid
  • 45 dagars öppet köp
  • ✔ Grymmaste priserna
  • Köp nu. Betala sen 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:

1 omdömen Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Sara, 12 april 2018 13:50

En riktigt härlig upplevelse.

Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.

Liknande upplevelser

Room Escape (17)
Room Escape
Stockholm, Göteborg, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Takvandring (3)
Takvandring
Stockholm, Uppsala, Sundsvall
Från 695,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Prova på Poledance (5)
Prova på Poledance
Stockholm, Göteborg, Malmö, Falun
Från 295,00 kr
Köp Läs mer om upplevelsen här
Spela in din egen Musikvideo
Spela in din egen Musikvideo
Göteborg
Från 2.495,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Prova på Dykning (10)
Prova på Dykning
Stockholm Örebro, Köping, Fjugesta
449,00 kr Köp Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev