Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Flyg Luftballong
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong Stockholm

(1st omdömen) Läs alla
1.996 kr 2.495 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

En Magnifik ballongflygning över Stockholm

Att se Stockholm från ovan är fantastisk. Och att göra det i en luftballong är oslagbart! Se hur vyn över staden och landskapet växer sig större desto längre upp ni stiger. Hör tystnaden som uppstår - en upplevelse som du vill dela med någon du tycker om. 

  • En fantastisk känsla av att sväva ovanför marken
  • Se nya sidor av Stockholm från ovan
  • Njut av en fantastisk ballongflygning med Champagne och snacks uppdukat på bord 

     


Om upplevelsen - Ballongflygning över Stockholm:

 

Den här ballongflygning tar dig över huvudstaden där du får chansen att upplev Danderyd, Djursholm, Lidingö, Huddinge, Ekerö, Kungsängen eller Solna från en helt ny vy. Har vi tur kan vi även flyga över Stockholms innerstad eller vackra skärgårdsöar. Oavsett är upplevelsen av att sväva över det svenska landskapet i en ballongkorg helt oförglömlig. 

När dagen väl är kommen möter vår erfarna pilot upp dig vid startpunkten för resan och går igenom säkerheten samt hur förberedelserna går till. Självklart får du även vara med och se när ballongen fylls av luft och reser sig ståtligt mot himmelen. Nu är det äntligen dags att kliva in i korgen som kommer ta er långt upp över trädtoppar och hustak.

Det ni nu har framför er är en timmes upplevelse som bjuder på mjukt svävande över Stockholm dit vindarna tar er. En sak kan ni vara helt säkra på, att ni får uppleva en helt fantastisk utsikt och slående vyer.

Efter cirka en timme flygning så kommer piloten att inleda inflygning mot en lämplig landningsplats, för att sedan säkert ta er ned på marken igen. Vart flygturen börjar och slutar kan variera beroende på vindförhållanden. Anledningen är för att det är just vindarna som till störrsta del styr ballongens färdriktning. Stockholms innerstad är också ganska reglerad med vart man får flyga, det gör att det ofta varierar vad du får uppleva.

Väl på marken får ni vara med om det traditionella Champagnedopet, en tradition när man flugit luftballong för första gången.

  

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape Stockholm (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 395 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring Stockholm  (4) Läs mer om upplevelsen här!
Från 695 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Zipline
Zipline Habo, Klavreström, Hässleholm
Från 1.750 kr