Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning
Kampanj -30%

Ölprovning i Linköping

(22st omdömen) Läs alla
384 kr 549 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Linköping Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Lär dig allt om öl under en ölprovning i Linköping

Linköping Wine Club bjuder in till en två timmar lång ölprovning i centrala Linköping. Tillsammans med vår sommelier lär du dig allt du behöver veta om öl och även hur du kan kombinera öl med mat för bästa resultat. Ta chansen att lära dig mer om den populära guldfärgade drycken!
 

  • Lär dig känna ölens olika undertoner
  • Förstå varför skillnaderna på olika öl uppstått
  • Matcha öl till mat på ett lämpligt sätt

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Linköping:


Visst vore det kul att bli ölkännaren i kompisgänget? En ölprovning är den självklara upplevelsen för ölfantasten, men är lika passande för dig som nyligen upptäckt den gyllene drycken och vill lära dig mer. Häng med på en ölprovning i Linköping och lär dig grunderna kring ölprovning, ölets historia och hur du kan kombinera drycken med olika tilltugg. 

Under kvällen får du prova på hela färgskalan av ölsorter, från den allra ljusaste lagern till den mörkaste stouten du kan tänka dig. Ölprovningen i Linköping är en så kallad basprovning, som fungerar som en ölskola där du får lära dig det mesta om drycken. Lär dig hur olika ölsorter har uppstått, hur bryggningen går till och skillnaden mellan de olika sorterna. Du kommer lämna provningen full av nya intryck, kunskap och kanske en ny favoritöl eller två.

Ölprovningen leds av en kunnig sommelier som guidar dig genom de olika stegen i provningen. Du kommer få ta del av tips kring hur du lär dig känna de olika ölsorternas smak och komplexitet. Förbered dig på en minnesvärd provning i gott sällskap. 

Vilket tema har ölprovningen i Linköping?

Ölprovningen i Linköping är utformad som en basprovning där du får lära dig grunderna kring öl. Du får lära dig hur ölbryggning går till, grunderna kring olika sorter och självklart prova flera olika slags öl under kvällen.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å. Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr