Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning Gävle
Kampanj -30%

Ölprovning i Gävle

(22st omdömen) Läs alla
314 kr 449 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ölprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Gävle Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Smakrik ölprovning i Gävle för alla ölälskare

Välkommen till vackra lokaler på Elite Grand Hotell och upplev en av Gävles bästa ölprovningar. Här står smaker, dofter och färger står i fokus och våra erfarna ölmästare guidar dig genom provningar med olika säsongsbaserade teman, ofta med lokala inslag.  

  • Provning av unika ölsorter med goda tilltugg
  • Upplev säsongsvarierade smaker för alla ölälskare
  • En trevlig, smakrik och lättsam stund tillsammans

     


Om upplevelsen - Ölprovning i Gävle:

Välkommen till en välordnad ölprovning i vackra lokaler på Elite Grand Hotell. Här erbjuds unika ölprovningar sammansatta på ett spännande sätt utifrån olika säsongsvariationer. Under provningen får du, tillsammans med andra ölfantaster prova noga utvalda öltyper tillsammans med olika tilltugg. Hela tiden guidad av erfarna och kunniga ölmästare. 

Oftast används ISO-provningsglas under provningen. Det är ett provningsglas som ofta används av dryckesdomare världen över, för att inte glaset har en påverkan i deras bedömning av drycken de testar. Under provningen får du testa olika typer av öl, såväl ljusa som mörka, utländska och öler med lokal anknytning.  

En ölprovning är ett utmärkt sätt att lära sig mer om denna tusenåriga och omåttligt populära dryck. Din egna kunskapsnivå innan provningen spelar ingen roll, den här upplevelsen passar såväl ölfantasten som dig som precis upptäckt den gyllene drycken. Varmt välkommen för en trevlig stund där ölets dofter, smaker och färger står i fokus.   

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
22 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning
Annika Å. Rekommenderas varmt! Trevlig kväll med duktig sommelier, lärorikt och kul att prova nya ölsorter och hur smaken ändras beroende på vad man hade för tillbehör. Rekommenderas varmt.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr
Sushikurs
Sushikurs Stockholm, Göteborg
Från 1.095 kr