Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ost och Vinprovning Gävle

Ost och Vinprovning Gävle

(17st omdömen) Läs alla
549 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före ost och vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Crika 60 minuter

Upplev en Ost och vinprovning på anrika Grand Hotell i Gävle 

Välkommen till vackra Grand Hotell i Gävle för en provning av noga utvalda vinsorter och matchande ostar. Lär dig nya termer, begrepp och matchningar som du kan glänsa med vid nästa bjudning tillsammans med vännerna!


✔ En upplevelse för både finsmakare & nybörjare

✔ Unik provning i vackra lokaler mitt i centrala Gävle

✔ Upptäck nya smaker, dofter och färger när du kombinerar vin med ost

 


Om upplevelsen - Ost och vinprovning i Gävle:

Under Elite Grand Hotels tak håller vi provningen som ger dig alla verktyg för att hitta dina favoritsmaker när det kommer till vin och ost i kombination.

Provningen och urvalet av ostar och viner görs av professionella sommelierer med mångårig erfarenhet. Ni kommer att testa er genom 4-6 olika viner och prova olika kombinationer med utvalda ostar. Vi lovar aldrig ett exakt antal sorter av ost eller vin då provningstemat varierar och utvecklas löpande för att ge dig bästa tänkbara upplevelse.

Ost och vin har vi njutit av under flera tusen år så alternativen är oändliga och provningen kommer att ge er en inblick i den världen och hur du best kombinerar dem för den bästa smakupplevelsen.

När du kommit hem från provningen, så är vi övertygade om att du kommer våga prova dig fram på ett helt nytt sätt för att hitta fler smaker som matchar varandra. Sökandet efter den perfekta matchningen är både intressant och god. Påbörja resan med att ta med dig någon du tycker om på en provning med oss!

** Det kan förekomma säsongvariationer och olika provningsteman. Eventuella val av görs av dig eller mottagaren av upplevelsepresenten vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. Följ anvisningarna i värdFAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
17 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ost och Vinprovning
Monica, 19 april 2019 11:47 Kunnig sommelier och roligt att lära sig! Kunnig sommelier, roligt att lära sig vinhistoria med provsmakningar av vin o ost👍🍷i Gävle
Dela din upplevelse