Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Vinprovning Örebro
Kampanj -19%

Vinprovning Örebro

(16st omdömen) Läs alla
399 kr 495 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Drick inte alkohol före vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Gävle, Uppsala, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Upplev en trevlig, lättsam och smakrik vinprovning i Örebro

I Örebros Saluhall på Kungsgatan mitt i centrala Örebro får du lära dig mer om vin och prova goda sorter.  Se färgerna, känn doften och smaka på de olika vinsorter som vinprovningen erbjuder. Ta med dig någon du tycker om för en trevlig stund tillsammans. 


✔ Bli till en vinkännare, kunnig i smaker, doft, druvor och distrikt

✔ Lär dig kombinera mat och vin på ett smakfullt sätt

✔ Vinprovningen hålls med kunniga och engagerade sommelier

 


Om upplevelsen - Vinprovning i Örebro

I Örebros Saluhall på Kungsgatan mitt i centrala Örebro väntar en professionell sommelier och en fantastisk vinprovning på dig!

Här kommer du få smaka på fyra till åtta stycken kvalitésviner, röda som vita. Ni kommer fokusera på de 5 olika grundsmakerna, prata om vindistrikt, länder och hur man matchar ihop denna fantastiska dryck med mat.

Med lättare tilltugg som serveras kommer vinet få en helt ny karaktär och du kommer inse hur kamouflerad den här fantastiska drycken är. Följ med i vinets värld och upplev den tillsammans med någon du tycker om!FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
16 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Vinprovning
Kajsa A., 22 december 2018 08:41 Toppen kväll! Trevlig och kunnig sommalier, som handledde oss i mycket gott vin med tilltugg, som blev fantastisk gott tillsammans! Toppen kväll 👍👍👍
Dela din upplevelse