Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Skytte - Filmvapen i Norrköping
Kampanj
-35%
Bara hos happy-day

Gevär- och pistolskytte i Norrköping

(4st omdömen) Läs alla
1.397 kr 2.149 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
 • Skytte - Filmvapen
 • Skytte - Filmvapen
 • Gevär- och pistolskytte
 • Gevär- och pistolskytte
 • Skytte - Filmvapen
 • Gevär- och pistolskytte
 • Skytte - Filmvapen
 • Skytte - Filmvapen
 • Gevär- och pistolskytte
 • Gevär- och pistolskytte
 • Skytte - Filmvapen
 • Gevär- och pistolskytte
Läs mer om upplevelsen på flera orter:
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Skåne, Karlstad, Norrköping Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Året om på utvalda datum. Varaktighet Cirka 2 timmar och cirka 53-57 skott totalt Viktig information Giltig svensk legitimation bifogas vid bokningen. Samma leg visas upp vid säkerhetsgenomgången. Bakgrundskontroll genomförs i samband med bokning. På grund av säkerhetsskäl är åskådare inte tillåtet. Drog- och alkoholförbud gäller

Känn spänningen i Norrköping med filmvapnen från actionrullar

Adrenalinfyllt, spännande och unikt - det är precis vad upplevelsen gevär- och pistolskytte i Norrköping erbjuder. I stil med actionfilmerna får du tillsammans med en professionell instruktör lära dig mer om olika skjuttekniker, och självklart testskjuta alla sju filmvapnen! Välkommen till staden med de gula spårvagnarna, välkommen till gevär- och pistolskytte.

 • Testa många olika gevär- och pistoler från filmens värld
 • Unik utomhusskjutbana i Norrköping
 • Ca två timmars skytte tillsammans med erfarne och utbildad instruktörOm upplevelsen - Skytte - Filmvapen i Norrköping:

Testa på precisionsskytte under en dag på skjutbanan i Norrköping. I naturskön miljö får du möjlighet att uppleva något helt unikt. I samma sekund som pulsen går upp och adrenalinet kickar in är det dags för dig att krama om avtryckaren. Ta några djupa andetag och känn hur handen blir allt stadigare. Upplev känslan av att det enda som existerar är du och måltavlan. Hur nära mittpunkten kan du träffa?

Vi startar med en säkerhetsgenomgång följt av att instruktören går igenom steg för steg de olika skytteteknikerna. Här presenterar vi även de olika gevär- och pistolmodellerna som du kommer att få testa när du sedan ger dig ut på utomhusbanan.

Strax norr om centrala Norrköping hittar du skjutbanan omgiven av fantastisk miljö. Här får du chansen att uppleva ett unik skytte med inspiration från bland annat Snatch och The Boondock Saints. Mellan skyttena berättar vår erfarna instruktör historierna om gevärens bakgrund och pistolernas ursprung. Hur den pistol du precis testat används i hundratals Hollywoodfilmer och vad som egentligen skiljer kalibrerna i gevären åt. Älskar du energikickar och är svag för nya äventyr, speciellt om den får i filmvärldens tecken? Då är denna upplevelse något för dig.

Då skyttebanan är utomhus är det bra att tänka på att klä dig efter väder!Vilka vapen får jag skjuta med under skyttet med filmvapen?

Gevär:

M16 A1 (Say hello to my little friend) - Geväret du kanske förknippar som mest till Scarface ikoniska scen med repliken "say hello to my little friend". Det klassiska geväret hittar du även i filmer och TV-serier som Predator och The Monuments Men. Vapnet har funnits med i vapenhistorien ända sedan vietnamkriget och har kaliber 556 med 30 skott i magasinet.

10 22/AR 22 - Har du sett Hunger Games, har du även sett en AR 22. Vapnet är lätt att hantera och under den här upplevelsen får du chansen testaskjuta 20 skott.

CZ Scorpion - med kaliber 32 ACP har CZ Scorpion har tillräcklig eldkraft för sitt syfte. Det Tjeckiska-tillverkade geväret är en blandning mellan pistol och kpist som du främst ser i The Matrix.

MP5K - Geväret med en kaliber på 9x19 mm hittar du i Die Hard filmerna och är ett av polisens förstärkningsvapen.

Ruger mini 14 - Storebror till Ruger 10/22 vars kändaste medverkan i filmindustrin är i succé TV-serien The a-team. Det halvautomatiska lättviktsgeväret är ett kraftfullt vapen som många gånger även setts i händerna på George Clooney under hans medverkan i The American.

 

Pistol:

Desert Eagle - Varit med i över 200 Hollywood actionfilmer. Några värda att nämna är The Matrix (Smith), Deadpool (Wade Wilson) och Snatch (Bullet Tooth Tony). Den grova högsta kalibern har gett den legendarisk status samt återfinns i en mängd TV- och datorspel som Counter-Strike och de senare Call of Duty-spel.

 

Beretta 92 FS - Die hard, dödligt vapen eller i Counter-strike, Beretta 92 FS figurerar i några av populärkulturens populäraste filmer och spel. Det är även vapnet som det amerikanska försvaret använder som tjänstevapen. Pistolen med 9 mm kaliber och 15 skott i magasinkapacitet får du uppleva många av actionhjältarnas number one vapen!

Colt Python - Förutom att vara Rick Grimes signaturvapen i The Walking Dead är Colt Python en .357 mag. revolver som är flitigt använt i både filmer och TV-serier. Vapnet med Kaliber 28 och är också en poliskaliber i USA.

Ljuddämpad pistol - Pistolen är utrustad med en kolfiber ljuddämpare och har en kaliber som är lätt att få väldigt tyst. Den ljuddämpade pistolen hittar du i klassiska actionfilmer som Hit man och används av hemliga agenter i både populärkulturen och verkligheten.

Kan det förekomma variation bland vilka vapen jag får skjuta?

Vapnen servas regelbundet vilket gör att det kan förekomma variation i vilka vapen du får skjuta med under upplevelsen. 

 

Hur många skott ingår i skyttet i Norrköping?

Antal skott varierar beroende på vapen.

Gevär: 

Say hello to my little friend (M16 A1) - 5 skott

10 22/AR 22 - 20 skott

CZ Scorpion - 3 skott

Desert Eagle - 1 skott

Ruger mini 14 - 3 skott

 

Pistol:

MP5K - 5 skott

Beretta 92 FS - 5 skott

Colt Python - 5 skott

Ljuddämpad pistol - 10 skott

Omdömen av den här upplevelsen:
4 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Gevär- och pistolskytte
Eddie Egardsson Väldigt rolig upplevelse Första gången som jag provade något sådant här och trodde knappt man kunde göra detta i Sverige, väldigt rolig upplevelse.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-35%
Bara hos happy-day
Racing Experience
Racing Experience
(5) +7
En av de mest unika racingupplevelserna med mycket körtid. Upplev nya GT4 RS, Ferrari F8 Tributo & AMG GT R
Från 2.337 kr 3.595 kr
Läs mer
Kampanj
-55%
Bara hos happy-day
Top Gear Racetrack
Top Gear Racetrack
(5) +5
En helt unik körupplevelse där du får köra fyra olika supersportbilar på både bana och landsväg.
Från 4.948 kr 10.995 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Helikoptertur
Helikoptertur
(14) +7
Fantastiska miljöer och oslagbara vyer från ovan över Stockholm, Göteborg & Malmö när du flyger helikopter tillsammans med en erfaren pilot.
Från 1.196 kr 1.595 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör tre supersportbilar
Kör tre supersportbilar
(3) +39
Det bästa från tre världar, här får du greppa tag i ratten på tre tyska kraftpaket från Audi, Porsche och Mercedes.
Från 2.307 kr 3.295 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil
(6) +39
Upplev känslan att köra världens snabbaste bil. En unik körupplevelse på våra svenska vägar. Känn trycket
Från 767 kr 1.095 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Bara hos happy-day
Kör två supersportbilar
Kör två supersportbilar
(2) +39
Gillar du höga farter? Välj fritt mellan några av världens mest exklusiva och snabbaste sportbilar.
Från 1.537 kr 2.195 kr
Läs mer