Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Gevär och Pistolskytte Norrköping
Kampanj
-30%
Bara hos oss

Gevär och Pistolskytte Norrköping

(7st omdömen) Läs alla
1.047 kr 1.495 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Karlstad, Norrköping Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Året om på utvalda datum. Varaktighet Cirka 2 timmar och cirka 53-57 skott totalt viktig information Giltig svensk legitimation bifogas vid bokningen. Samma leg visas upp vid säkerhetsgenomgången. På grund av säkerhetsskäl är åskådare inte tillåtet. Drog- och alkoholförbud gäller.

Känn spänningen under en unikt skytteupplevelse i Norrköping 

Adrenalinfyllt, spännande och unikt - det är precis vad upplevelsen gevär- och pistolskytte i Norrköping erbjuder. Tillsammans med vår professionella instruktör får du lära dig mer om olika skjuttekniker, och självklart testskjuta alla nio vapnen! Välkommen till staden med de gula spårvagnarna, välkommen till gevär- och pistolskytte.

  • Testa gevär- och pistolskytte med upp till 57 skott
  • Unik utomhusskjutbana i Norrköping
  • Ca två timmars skytte tillsammans med vår erfarne instruktör
Om upplevelsen - Gevär och pistolskytte i Norrköping:

Testa på precisionsskytte under en dag på skjutbanan i Norrköping. I naturskön miljö får du möjlighet att uppleva något helt unikt. I samma sekund som pulsen går upp och adrenalinet kickar in är det dags för dig att krama om avtryckaren. Ta några djupa andetag och känn hur handen blir allt stadigare. Upplev känslan av att det enda som existerar du och måltavlan. Hur nära mittpunkten kan du träffa?

Vi startar med en säkerhetsgenomgång följt av att instruktören går igenom steg för steg de olika skytteteknikerna. Här presenterar vi även de olika gevär- och pistolmodellerna som du kommer att få testa när vi sedan ger oss ut på utomhusbanan.

Strax norr om centrala Norrköping hittar du skjutbanan omgiven av fantastisk miljö. Här får du chansen att uppleva unik skytte. Mellan skyttena berättar vår erfarna instruktör historierna om gevärens bakgrund och pistolernas ursprung. Hur den pistol du precis testat används i hundratals Hollywoodfilmer och vad som egentligen skiljer kalibrerna i gevären åt. Älskar du energikickar och unika äventyr? Då är denna upplevelse något för dig.

Då skyttebanan är utomhus är det bra att tänka på att klä dig efter väder!

 

Gevär som används i skyttet:
 

Mossberg 590-A1 SP - Detta pumphagel är av taktisk modell och används av beväpnade styrkor över hela världen. Kan ladda med upp till 9 patroner och är byggt för att tåla tuffa miljöer

Stag Arms - Av AR-15 typ. En civil version av Amerikanska försvarets M4 som ersatte den klassiska M16. Geväret har tillräckligt med eldkraft för sitt syfte och ammunitionen är .223.

JP LRP-07 - LRP betyder Long Range Precision Rifle. Gevär av AR-10 typ som är ett likvärdigt gevär till lillebrodern AR-15. Skillnaden är att AR-10 är kapabel att skjuta mycket grövre kaliber. Namnet på kalibern är .308 och väldigt bra genomträngningsförmåga. Känn mer rekyl men med tekniska hjälpmedel står vapnet hyfsat stilla.

AK-47 Kalachnikov- Den här varianten är en civil version  av den klassiska AK-47. Det är ett halvautomatiskt gevär av det kanske mest ikoniska vapnet världen över. Kalibern är 7,62x39.

MKE 94K (MP5-K) - Civil version av den välkända Heckler & Koch MP5 med kalibern 9x19 Parabellum. K i namnet står för ”Kurz” och togs fram som en liten och smidig variant med samma driftsäkerhet och nästan samma precision som det större originalet.

Antal skott med gevär:
5-9 skott med Mossberg 590-A1 SP
5 skott med MKE 94K (MP5-K)
3 skott med AK-47 Kalachnikov
5 skott med Stage arms AR-15
2 skott med JP LRP-07Pistoler och Revolvrar som används i skyttet:

CZ SP01 - Shadow 1 Cadett - En tävlingsmodell av CZ 75 som är ett känt myndighetvapen, speciellt i Östra europa. Modellen är av tjänstevapentyp och kommer från Tjeckien.

Desert Eagle - Den grova högstakalibern har gett den en legendarisk status. Pistolens berömmelse har sin grund i över 200 Hollywood actionfilmer som den använts i. Den återfinns även i en mängd TV- och datorspel.

Smith&Wesson 686 - Modellen har en kaliber på .357magnum, kan laddas med 6 patroner men kan också laddas med 38 special. Namnet revolver kommer från laddanordningen som utgörs av en snurrande trumma som laddar om till ny patron. 

Ruger Super Redhawk ”Alaskan” - Ev av världens kraftigaste revolvrar med en kaliber vid namn 454 casull som ger en kraftig rekyl för skytten. Den är gjord för att klara av attackerande grizzlybjörnar och är ett självskyddsvapen för skogsvaktare i norra Amerika.

Antal skott med pistol:
10 skott med fin kalibrig pistol
2 skott med Desert Eagle
5 skott med Smith&Wesson 686
20 skott med AR-22 / Ruger 10/22 (cmmg M4)
1 skott med Super Redhawk Alaskan

  

Är upplevelsen säker?

Absolut! Upplevelsen inleds med en ordentlig säkerhetsgenomgång av en erfaren instruktör. Säkerheten är a och o under en upplevelse som denna. Instruktören finns på plats genom hela upplevelsen för att den ska bli säker och rolig. 

Hur många skott får jag skjuta?

Hur många skott du får skjuta skiljer sig från de olika banorna och utbudet av vapen. Men mellan 50-60 skott kan du räkna med att få skjuta med olika vapen. 

Får man ta med sig åskådare?

Av säkerhetsskäl får endast deltagarna som ska utföra upplevelsen vara med under själva upplevelsen.

Behöver jag tänka på något speciellt då skyttet i Norrköping är utomhus?

Det kan vara bra att tänka på att klä dig efter väder. Ta med dig varma vantar under kyligare temperaturer för att undvika att fingrarna blir stela. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
7 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Gevär och Pistolskytte
Johan Andersson Unikt skytteevent i Sverige Har varit på flera olika skytteevent då skytte är ett stort intresse. Detta är med marginal det bästa eventet jag varit på. Rekommenderas starkt! Duktiga och trevliga instruktörer.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr