Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Måla och Skåla

Måla och Skåla

Från 695 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Undvik för fina kläder. Orter Stockholm, Norrköping Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Känn hur kreativiteten flödar och hur du inspireras under en kväll med Måla och Skåla

En upplevelse som inte bara passar för alla tillfällen, utan också för vem som helst. Har du aldrig tidigare hållit i en pensel eller är penseln din förlängda arm? Oavsett kommer denna upplevelse att vara lika underhållande som den är kreativ och inspirerande.


  • Skapa ditt alldeles egna mästerverk med din favoritdryck i hand
  • En upplevelse utöver det vanliga där vi skapar ”Fun art - not fine art”
  • Släpp lös din inre konstnär och låt kreativiteten flöda

     


Om upplevelsen - Måla och Skåla:

Ta fram konstnären inom dig och uttryck dig kreativt tillsammans med andra likasinnade. Ta med dig favoritdrycken, alkoholfri eller ej och sätt dig framför staffliet, nu målar vi!

Det är en fantastiskt rolig upplevelse där vi kombinerar målande med skålande och skapar mästerverk tillsammans. Ser du penseln som din förlängda arm eller är det första gången du håller en pensel i handen? Oavsett så passar den här upplevelsen för dig. Kursledaren som också är en kunnig konstnär coachar dig och ger dig tips och trix för att ditt konstverk ska bli som du tänkt dig. 

Låt dig inspireras av andra och måla vad du än tänker på, det kan vara en känsla, en återskapning eller valfritt motiv. Fokus ligger i att vara kreativ och att utvecklas. Alla har vi en konstnär inom oss, så varför inte släppa den fri. Har du svårt att släppa tanken fri finns det motiv du kan välja mellan, att återskapa, kanske är det en skål med frukt eller en vas med blommor. Känn hur kreativiteten flödar när du drar ditt första penseldrag, hur du blir inspirerad av färgerna och hur färgens textur mot pappret formas. 

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Måla och Skåla
Dela din upplevelse