Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Segelflyg

Segelflyg

1.795 kr
st
Malmö
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Maximal personvikt är 110 kg. Maximal längd ca. 1,95 m. Om detta överskrids kan flyglärare neka flygning av säkerhetsskäl. Orter Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Vi försöker planera flygningarna så det blir en minimumtid på 20 min, oftast blir det mer!

Upplev att flyga med Segelflygplanet i luften och segla fram

Lämna stressen och vardagen hemma. Nu ska du ut på ett lugnt och naturskönt äventyr, där du glider fram mellan molnen i ett segelflygplan. Du kommer att flyga i en mycket naturskön trakt, med vidöppna åkerlandskap, gröna täta skogar, blåa sjöar och ett rikt djurliv. Du kommer att se ned på detta vackra landskap medan du kämpar emot naturens krafter för att hålla dig flygande.
 

  • Flyg ett segelflygplan med flyglärare i 20 minuter
  • Testa på att spaka segelflygplanet helt själv
  • Se den vackra naturen breda ut sig under planet

     

Om Upplevelsen - Segelflyg

Tas med upp bland molnen med din personlige flyglärare. Vi sätter igång med en bogserad start i ett tvåsitsigt segelflygplan, och vår flygtur tar sedan cirka 20 minuter. Självklart får du gärna prova att styra flygplanet på egen hand, medan flygläraren ger dig instruktioner.

Det här är ett utmärkt ögonblick att testa ett intresse för att ta flyglektioner, då det är en riktigt god introduktion. Du får känna på vindens krafter och jobba emot naturens krafter för att hålla dig seglandes så länge som möjligt på de varma uppåtvindarna.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Segelflyg
Dela din upplevelse