Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Glamping i Jönköping
Kampanj
-25%

Glamping i Jönköping

(1st omdömen) Läs alla
1.724 kr 2.299 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Jönköping Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Tillgänglighet April-november Varaktighet 1 natt

Glamping - upplev en lyxigare camping i Jönköping

Är du sugen på att byta vardagsstressen mot ett härligt äventyr i vacker natur tillsammans med din partner, vän eller familjemedlem? Upplev naturen på nära håll när du övernattar i glampingtältet utrustad för att du ska få en bekväm och behaglig campingupplevelse. Upplev camping med guldkant i Jönköping!

  • Välj mellan 1 eller 2 nätter i glampingtältet
  • Övernattning för två personer
  • En campingupplevelse med guldkant


Om upplevelsen - Glamping i Jönköping:

Välkommen till utkanten av Habo för en campingupplevelse för dig och din partner. Kliv in i det globformade glampingtältet för en natt omgiven av det vackra landskapet. Glamping är för dig som vill uppleva naturen på nära håll men som helst undviker kalla nätter i ett trångt tält med hårda underlag.

Glampingtältet är utrustad med både bekväma sängar och köksredskap för att du ska kunna laga din egna mat i tältets kök. Omgiven av naturskön miljö och ett stenkast från den vackra dammen får du en naturupplevelse utan att kompromissa med några bekvämligheter. Upplevelsen är för paret som vill grilla runt eldstaden under stjärnklar himmel och njuta av fågelkvittret på morgonkvisten utan att vakna upp med stel nacke och plaskblöta kläder.
Vad är Glamping?

Glamping är en typ av camping som erbjuder fler bekvämligheter än vad en vanlig tältnatt kan ge dig. Glamping kan beskrivas som ett hotell för tältgäster. Många som upplevt glamping beskriver det som att det gör icke-campare till campare.

Varför heter det glamping?

Glamping är en hopslagning av glamoröst och camping. Glamping har blivit populärt under de senaste åren och är nu ett vida känt begrepp världen över.

Vad är skillnaden på ett glampingtält och ett vanligt tält?

Till skillnad från ett vanligt tält står glampingtältet färdigmonterad. Glampingtältet är isolerat för att klara vatten och vind. I tältet ryms även en vanlig säng och ett mindre kök. Glamping tältet är även utrustad med eluttag, AC samt dekorationsbrasa.

Ingår frukost?

Ja, frukost ingår.

Vad finns det att göra i området kring Glampingen i Jönköping?

Du får tillgång till ved för att kunna göra upp din egna brasa i eldstaden intill tältet. Du får även möjlighet att låna båten för att ta dig ut på den vackra dammen som ligger i anslutning till campingen.
Omdömen av den här upplevelsen:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Glamping i Jönköping
Sandra Mysigt Vi tyckte att det var ett fantastisk ställe och mysigt. Men jag tycker att det borde ha ingått dessa aktiviteter som fanns på plats. Och dessutom så borde det finnas en kaffebryggare i glampingtälten ist för de som finns nu. De stod också att de skulle finnas som ett litet kök i tältet. Men de fanns bara ett litet kylskåp. Men absolut så var de mysigt o lite annorlunda, men lite små ändringar skulle kunna göras.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser