Julkampanj 15-55% Rabatt • 3 års giltighet  • Fri frakt & Hemleverans. läs mer
Flyg Luftballong i Varberg för två
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong Varberg för två

(1st omdömen) Läs alla
3.832 kr 4.790 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Sväva över den historiska staden Varberg 

Vill du upptäcka Varberg från ovan? Då är en luftballongstur det självklara valet! Stillsamt svävar du över staden längst kusten och får nya perspektiv på både avstånd och din omgivningen.

  • Cirka 1 timmes flygning över Varberg
  • Chansen att se fantastisk sevärdheter från ovan
  • Erfarna ballongförare tar dig genom upplevelsen lugnt och säkert
Om upplevelsen - Ballongflygning över Varberg: 

Det finns få saker som är så rofull som att flyga luftballong. Under turen, flera meter över Varbergs stad kan du få chansen att se Fästningen, Getteröns naturreservat och mycket mer.

Upplevelsen inleds med att ballongföraren för dagen presenterar dagens rutt. Då upplevelsen behöver förhålla sig till vinden kan startplatsen variera. Sedan är det din tur att hjälpa till med resningen av den gigantiska ballongen. Med hjälp av den varma luften kommer den färgglada ballongen långsam att resa sig ståtligt mot himmelen.

Inta startposition i korgen, för nu bär det av! Du tas upp över Varberg där du får njuta av den magiska panorama utsikten under cirka en timmes flygning. Därefter är det dags för landning och ihoppackning av luftballongen. Innan du beger dig hemåt får du inte missa att ta del av firandet av din första luftballongstur med bubbel och ståt!Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser