Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Trollhättan för två
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong i Trollhättan för två

(5st omdömen) Läs alla
3.743 kr 4.990 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upptäck nya sidor av Trollhättan

Fridfullt, vackert, häftigt - att flyga luftballong kan beskrivas med många ord. Men bästa sättet att förstå det är att uppleva det. Kliv ner i kogen som tar dig över Trollhättan i en luftballong!

  • 4 timmars upplevelse varav ca. 1 timme i luften
  • Se nya perspektiv på din hemsidan eller semesterord Trollhättan
  • Lär dig allt du behöver veta om den färgglada luftballongenOm upplevelsen - Ballongflygning över Trollhättan: 

Har du också pekat på den färgglada ballongen uppe i himmelen när du var liten? Nu är det din tur att vara den som vinkar ner till staden när den passerar under dig. Sväva i höjd med trädtopparna för att sedan ta er högt upp över Trollhättan där du har chansen att se både Vänern och ditt egna hem. Upplev stillheten som infinner sig när ni når upp till 400 meter över land. Det enda du kommer höra är puffarna från brännaren som håller ballongen svävande.

Att flyga luftballong är inte bara en upplevelse i luften, upplevelsen inleds med att du får även vara med att resa den gigantiska ballongen. De erfarna piloterna instruerar flygningen och går igenom rutten för dagen som kan variera beroende på vindförhållanden innan ni ger er av upp i luften. Se Åkers Sjö slingra sig genom staden och stationshuset som lyser vackert i solskenet. Att flyga luftballong är en magisk känsla som behöver upplevas. Så vad väntar du på, hoppa in i korgen med den färgglada ballongen!

 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser