Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Flyg Luftballong Uddevalla för två

Flyg Luftballong Uddevalla för två

(1st omdömen) Läs alla
4.790 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upplev Uddevalla från en luftballong

Ta dig flera hundra meter över Uddevallas vackra landskap och njut av omgivningen. Den här luftballongsturen erbjuder magisk utsikt och ett oförglömligt minne som bäst delas med någon du tycker om!

  • Skapa fantastisk minnen under luftballongen i Uddevalla
  • Cirka 1 timmes flygning i soluppgång eller solnedgång.
  • Professionella instruktörer tar dig genom turen för en magisk upplevelseOm upplevelsen - Ballongflygning över Uddevalla: 

Nu är det din tur att kliva in i korgen till luftballongen som tar dig högt över Uddevalla, i hjärtat av Bohuslän. Upplev lugnet när bullret från trafiken nedan avlägsnas och sitt synfält fylls av den vackra omgivningen. Att flyga luftballong är en känsla som behöver upplevas!

Äventyret börjar med att instruktören går igenom säkerheten ombord och vad som gäller under turen. Sedan är det dags att tillsammans veckla ut den gigantiska ballongen för att sedan låta den varma luften från brännaren resa ballongen. Långsamt stiger ni uppåt tills du har utsikt över större delen av Uddevalla. Kika ut över Byfjordens innerskärgård och bort mot det gröna landskapet som klar er bakgrund. Under cirka en timme får du flyga över Uddevalla innan det är dags för landning. Väl nere på marken avslutas upplevelsen med att skåla i bubbel! 

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape för två (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 790 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 990 kr
Vildmarksbyn
Vildmarksbyn för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring för två (4) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.390 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Zipline
Zipline för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 3.500 kr