Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Lund för två
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong i Lund för två

(5st omdömen) Läs alla
3.743 kr 4.990 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upplev Lunds magiska vyer när du flyger luftballong över staden


Är du redo? Hoppa in i luftballongen och upplev den pirrande känslan när korgen lättar från marken och försiktigt stiger uppåt. Vi passerar både höjden av Domkyrkan och Lundapågarna tills vi ser hela Lunds vackra landskap sträcka ut sig i fjärran. En upplevelse i luftballong är inget man vill ha ogjort!

  • Upplev vackra vyer från ovan
  • En perfekt aktivitet för daten, kompisgänget eller familjen
  • Flyg mellan 500-3000 meter över Lunds vackra landskapOm upplevelsen - Ballongflygning i Lund: 

Vad är inte mer fridfullt än att sväva i det tysta flera meter över marken med en utsikt du bara kunna drömma om tidigare? Det är precis vad du får under en luftballongsfärd över Lund. Se de färgglada rapsfälten och Skånes vackra landskap när du flyger luftballongen.

Att flyga luftballong är en otrolig känsla, och att göra det över Skånes landskap med en blandning av både unik natur och en levande stadskärna gör upplevelsen till något helt fantastisk. Beroende på vindarnas riktning kan du få uppleva Botaniska trädgården och MAX IV, det nationella laboratoriumet, i de centrala delarna av Lund eller Svenstorps slott nordost om staden. på flera hundra meters höjd. Våra piloter lär dig allt om säkerheten ombord och vilka sevärdheter du ska spana in från ballongen. Glöm inte kikaren om du vill få en närmare titt på landmärkena från ovan. Efter cirka en timmes flygning är det dags att förbereda för landning. Fira dina nya minnen med ett glas svalkande dryck samtidigt som du får ditt diplom som en sann luftballongsäventyrare när ni når marken!

 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser