Upplevelser  • upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Falköping för två
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong Falköping för två

(5st omdömen) Läs alla
3.743 kr 4.990 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Se Falköping från ovan när du flyger luftballong över staden

Se det västgötska landskapet från en varmluftsballong! Flyg över Falköping och njut av en fantastisk utsikt över både stad och natur. Upplev tillsammans med någon du tycker om!

  • Magisk utsikt över Falköping
  • Cirka en timmes luftballongsfärd
  • Trevlig stund tillsammans med någon du tycker omOm upplevelsen - Ballongflygning över Falköping: 

Varmt välkommen till den upplevelse som tar dig högt över Falköpings natursköna områden. Bjud med personerna som står dig närmast för en spektakulär stund tillsammans!

Piloten för dagen tar hand om dig under hela upplevelsen, från genomgång av säkerheten till guidning från luften. Ni börjar upplevelsen med att tillsammans resa ballongen för att sedan göra er redo för avfärd. Den puffande varmluften från brännaren tar ballongen upp mot himlen tills att ni når en höjd på 500 till 3000 meters höjd över marken. Under dig kommer du att kunna se det 35 meter höga utsiktstornet och det gröna naturområdet kring Vråhålans naturreservat beroende på i vilken riktning vinden tar er. Det Västgötska landskapet kommer att ligga som ett vacker färgsprakande täcke under er med Falköpings alla byggnader i centrum och de gröna åkrar i utkanten av staden. När ni närmare er marken igen står följebilen redo att plocka upp er för att ta er tillbaka. En tur i luftballongen ger dig en utsikt du sällan skådat tidigare!

 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser