Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Flyg Luftballong Falköping för två
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong Falköping för två

(1st omdömen) Läs alla
3.832 kr 4.790 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Se Falköping från ovan när du flyger luftballong över staden

Se det västgötska landskapet från en varmluftsballong! Flyg över Falköping och njut av en fantastisk utsikt över både stad och natur. Upplev tillsammans med någon du tycker om!

  • Magisk utsikt över Falköping
  • Cirka en timmes luftballongsfärd
  • Trevlig stund tillsammans med någon du tycker omOm upplevelsen - Ballongflygning över Falköping: 

Varmt välkommen till den upplevelse som tar dig högt över Falköpings natursköna områden. Bjud med personerna som står dig närmast för en spektakulär stund tillsammans!

Piloten för dagen tar hand om dig under hela upplevelsen, från genomgång av säkerheten till guidning från luften. Ni börjar upplevelsen med att tillsammans resa ballongen för att sedan göra er redo för avfärd. Den puffande varmluften från brännaren tar ballongen upp mot himlen tills att ni når en höjd på 500 till 3000 meters höjd över marken. Under dig kommer du att kunna se det 35 meter höga utsiktstornet och det gröna naturområdet kring Vråhålans naturreservat beroende på i vilken riktning vinden tar er. Det Västgötska landskapet kommer att ligga som ett vacker färgsprakande täcke under er med Falköpings alla byggnader i centrum och de gröna åkrar i utkanten av staden. När ni närmare er marken igen står följebilen redo att plocka upp er för att ta er tillbaka. En tur i luftballongen ger dig en utsikt du sällan skådat tidigare!

  

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape för två (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 790 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 990 kr
Vildmarksbyn
Vildmarksbyn för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring för två (4) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.390 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Zipline
Zipline för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 3.500 kr