Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Enköping för två
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong i Enköping för två

(5st omdömen) Läs alla
3.743 kr 4.990 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Njut av en rogivande och magisk luftballongstur över fantastiskt fina Enköping

Har du drömt om att få flyga luftballong och bara njuta av stillheten? Den här upplevelsen är helt perfekt för just det! Vem vet vad du kommer att få se, kanske blir det ditt eget hus!


  • Upplev den unika känslan av stillhet och frihet
  • Ceremoni med champagne, skratt och diplom
  • Njut av den sagolika panoramavy som denna flygning ger

     


Om upplevelsen - flyg luftballong i Enköping:

Tänk att flyga luftballong kan vara en sådan överväldigande upplevelse. Det är både fridfullt och spännande. När du kommer till mötesplatsen kommer du få vara med och veckla ut och blåsa upp ballongen, detta ger dig en förståelse för hur detta fantastiska och historiska luftfartyg faktiskt fungerar. Under ballongflygningen kommer du få en inblick hur ballongen navigeras. Att den alltid flyger i vindens riktning och hastighet vilket innebär att man i förväg inte vet vad man kommer få uppleva.

Oavsett vad man kommer att se är det lika magiskt och fridfullt. Känn frihetskänslan och viktlösheten och njut av panoramavyn. Det är en helt unik känsla som inte riktigt går att beskriva, den måste upplevas!

Efter landning kommer du få vara med att packa ihop ballongen och avnjuta det traditionsenliga champagnedopet. En ceremoni där du kommer få ett signerat diplom med din nya ballongtitel, roligt med bubbel och skratt. Det blir en underbar avslutning med solnedgången i bakgrunden.Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser