Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Flyg Luftballong Linköping för två
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong Lidköping för två

(1st omdömen) Läs alla
3.832 kr 4.790 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Åk med på ett stort äventyr i luften över Lidköping

Njut av ett av Sveriges mest underbara platser; den västgötska landsbygden och stadens hisnande vackra innerstad. Under en luftballongsfärd i Lidköping har du chansen att se stadens alla delar - allt från ovan.

  • Cirka en timmes luftballongstur
  • En unik upplevelse att se staden från ett nytt perspektiv
  • Njut av ett glas bubbel för att fira färden vid landningenOm upplevelsen - Ballongflygning i Lidköping: 

Upplev den fantastiska känslan av att sväva över Västra Götlands landskap. Njut av svindlande vyer över Linköping och närliggande städer eller, på klara dagar, se så långt som till Mellerud över Vänern. Vår vänliga och erfarna besättning tar dig och dina kompisar högt upp i luften under cirka en timme.

Ta dig till utsagt startpunkt för dagens utflykt. Där väntar ballongpiloten på dig för att först gå igenom säkerheten och vad du kan förvänta dig av dagens åktur. Därefter reser ni den färgglada ballongen med hjälp av varmluften från brännaren i ballongkorgens mitt. När ballongen står ståtligt upp är det din tur att kliva in i korgen. På väg upp mot himlen kommer du kunna se solens strålar räcka sig över landskapet och lysa upp både skog och stad. Se solen reflekteras i Sankt Nicolais kyrktorn eller blicka bort över Götaslätta mot Skara i norr eller bort mot Mariestad i sydöstra delarna av Väster Götaland. 

Efter att ha seglat över fantastisk miljö i cirka en timme är det dags att förbereda för landning. Väl nere får du ett diplom att spara för att minnas ditt kanske första ballongäventyr. Avslut upplevelsen med ett av de svalkande dryckerna som finns står redo när ni landat. Ett äventyr i luften är inte bara en fridfull upplevelse, det är ett tillfälle för sann kvalitetstid tillsammans med någon som du tycker om.

  

Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Room Escape
Room Escape för två (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 790 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 990 kr
Vildmarksbyn
Vildmarksbyn för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring för två (4) Läs mer om upplevelsen här!
Från 1.390 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Zipline
Zipline för två Läs mer om upplevelsen här!
Från 3.500 kr