Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Linköping för två
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong Lidköping för två

(5st omdömen) Läs alla
3.743 kr 4.990 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Åk med på ett stort äventyr i luften över Lidköping

Njut av ett av Sveriges mest underbara platser; den västgötska landsbygden och stadens hisnande vackra innerstad. Under en luftballongsfärd i Lidköping har du chansen att se stadens alla delar - allt från ovan.

  • Cirka en timmes luftballongstur
  • En unik upplevelse att se staden från ett nytt perspektiv
  • Njut av ett glas bubbel för att fira färden vid landningenOm upplevelsen - Ballongflygning i Lidköping: 

Upplev den fantastiska känslan av att sväva över Västra Götlands landskap. Njut av svindlande vyer över Linköping och närliggande städer eller, på klara dagar, se så långt som till Mellerud över Vänern. Vår vänliga och erfarna besättning tar dig och dina kompisar högt upp i luften under cirka en timme.

Ta dig till utsagt startpunkt för dagens utflykt. Där väntar ballongpiloten på dig för att först gå igenom säkerheten och vad du kan förvänta dig av dagens åktur. Därefter reser ni den färgglada ballongen med hjälp av varmluften från brännaren i ballongkorgens mitt. När ballongen står ståtligt upp är det din tur att kliva in i korgen. På väg upp mot himlen kommer du kunna se solens strålar räcka sig över landskapet och lysa upp både skog och stad. Se solen reflekteras i Sankt Nicolais kyrktorn eller blicka bort över Götaslätta mot Skara i norr eller bort mot Mariestad i sydöstra delarna av Väster Götaland. 

Efter att ha seglat över fantastisk miljö i cirka en timme är det dags att förbereda för landning. Väl nere får du ett diplom att spara för att minnas ditt kanske första ballongäventyr. Avslut upplevelsen med ett av de svalkande dryckerna som finns står redo när ni landat. Ett äventyr i luften är inte bara en fridfull upplevelse, det är ett tillfälle för sann kvalitetstid tillsammans med någon som du tycker om.

 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser