Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Flyg Luftballong i Sjöbo
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong i Sjöbo för två

(1st omdömen) Läs alla
3.992 kr 4.990 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Välkommen till ett äventyr i Sjöbo

Hur ser Sjöbo ut från ovan? Ta reda på den under när du flyger luftballong! Se ut över horisonten, de gröna gräsfälten och den vackra naturen bara södra Sverige kan erbjuda. Blicka ut över Skåne och njut av utsikten i stilla miljö!

  • Se Sjöbo från ovan i en luftballong
  • En aktivitet för äventyraren
  • Lär dig allt om luftballonger med hjälp av experterna på platsOm upplevelsen - Ballongflygning över Sjöbo: 

Välkommen till Sjöbo för en flygtur du aldrig varit med om tidigare. Kliv ner i korgen med den gigantiska ballongen som tar dig högt över stadens hustak. Upplev nya perspektiv på området när du får se allt från ovan.

Att flyga luftballong är en upplevelse många drömmer om. Nu är det din tur att ta på dig äventyrsrocken och uppfylla den drömmen. Inför avfärd får du vara med på plats och se ballongen resa sig och lyssna till instruktören som förklarar en luftballongs funktioner. Du kommer att få flyga en varmluftsballong där den varma luften från brännaren hjälper ballongen att långsamt stiga upp mot himmelen. Väl där upp glider du genom luften och sakta ser staden passera under er. Beroende på vart vinden tar er får du chansen att se Övedskloster Slott, Sövdesjön och naturreservatet Klingavälsån.

 Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser