Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Stockholm för två
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong i Stockholm för två

(5st omdömen) Läs alla
3.893 kr 5.190 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

En magnifik ballongflygning över Stockholm

Att se Stockholm från ovan är fantastisk. Och att göra det i en luftballong är oslagbart! Se hur vyn över staden och landskapet växer sig större desto längre upp ni stiger. Hör tystnaden som uppstår - en upplevelse som du vill dela med någon du tycker om. 

  • En fantastisk känsla av att sväva ovanför marken
  • Se nya sidor av Stockholm från ovan
  • Njut av en fantastisk ballongflygning med Champagne och snacks uppdukat på bord  

     


Om upplevelsen - Ballongflygning över Stockholm:

Den här ballongflygning tar dig över huvudstaden där du får chansen att uppleva Danderyd, Djursholm, Lidingö, Huddinge, Ekerö, Kungsängen eller Solna från en helt ny vy. Har vi tur kan vi även flyga över Stockholms innerstad eller vackra skärgårdsöar. Oavsett är upplevelsen av att sväva över det svenska landskapet i en ballongkorg helt oförglömlig. 

När dagen är kommen möter vår erfarna pilot upp dig vid startpunkten för resan och går igenom säkerheten samt hur förberedelserna går till. Självklart får du även vara med och se när ballongen fylls av luft och reser sig ståtligt mot himmelen. Nu är det äntligen dags att kliva in i korgen som kommer ta er långt upp över trädtoppar och hustak.

Det ni nu har framför er är en timmes upplevelse som bjuder på mjukt svävande över Stockholm dit vindarna tar er. En sak kan du vara helt säkra på är att du får uppleva en helt fantastisk utsikt och slående vyer.

Efter cirka en timme flygning så kommer piloten att inleda inflygning mot en lämplig landningsplats, för att sedan säkert ta er ned på marken igen. Vart flygturen börjar och slutar kan variera beroende på vindförhållanden. Anledningen är för att det är just vindarna som till största del styr ballongens färdriktning vilket gör att det ofta varierar vad du får uppleva.

Väl på marken får ni vara med om det traditionella Champagnedopet, en tradition när man flugit luftballong för första gången.

 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser