Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet  • Fri frakt & Hemleverans. läs mer
Flyg Luftballong i Stockholm för två
Kampanj
-20%

Flyg Luftballong i Stockholm för två

(1st omdömen) Läs alla
3.992 kr 4.990 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

En Magnifik ballongflygning över Stockholm

Sväva fritt över Stockholm och upplev hur det vackra landskapet breder ut sig långt nedanför. Frihetskänslan i att flyga i tystnaden över hustak och trädtoppar är verkligen oslagbar, se fram emot en oförglömlig upplevelse som blir ett minne för livet!
 

  • Inbjudan till att hjälpa till med uppackning, uppsättning och nedpackning av ballongen.
  • Upplev Stockholm från ovan med en oförglömlig ballongfärd
  • Champagne och snacks uppdukat på bord med rödvit duk i solnedgången där ett personligt och signerat ballongdiplom delas ut 

     


Om upplevelsen - Ballongflygning över Stockholm:

Den här ballongflygning tar dig över Stockholms fantastiska miljöer och du får se dem på ett helt nytt sätt från ovan. Start och landningsplats varierar och utgår ifrån hur vindarna blåser dagen till ära. För det är vindarna som till mesta dels styr ballongens flygriktning. Stockholms innerstad är också ganska reglerad med vart man får flyga, det gör att det ofta varierar vad du får uppleva. Det kan bli en flygning delvis över Stockholms innerstad men du kan också få uppleva Danderyd, Djursholm, Lidingö, Huddinge, Ekerö, Kungsängen, Solna och det som finns däremellan. Dessutom försöker vi alltid göra allt vi kan för att ni ska få se en del av skärgårdens öar och vackra landskap.  

Upplevelsen inleds med att du hälsas välkommen av piloten och besättningen på mötesplatsen. Här kommer ni att gå igenom förberedelse, uppackning, säkerhetsinformation och frågor. Ni kommer få möjligheten att hjälpa till med att förbereda ballongen som skall ta er upp i luften.

Piloten kommer mjukt och säkert lyfta er mot himlen. Det ni nu har framför er är en timmes upplevelse som bjuder på mjukt svävande över Stockholm dit vindarna tar er. En sak kan ni vara helt säkra på, att ni får uppleva en helt fantastisk utsikt och slående vyer.

Efter cirka en timme flygning så kommer piloten att inleda inflygning mot en lämplig landningsplats, för att sedan säkert ta er ned på marken igen.

Väl på marken får ni vara med om det traditionella Champagnedopet som man har när man flugit luftballong för första gången.Kan man flyga luftballong i alla väder?

Det korta svaret är nej, en luftballong kan inte flyga i alla väder. Upplevelsen är ytterst väderberoende då luftballongen är känslig för både vind och nederbörd. Detta innebär att en flygning kan ställas in och detta görs av säkerhetsskäl för både passagerare och pilot. Den högsta prioriteten för arrangören är alltid säkerheten. 

Hur lång är en flygtur med luftballong?

Luftballongen befinner sig i luften i ca 1 timme, beroende på väder och vind samt vart piloten hittar lämpliga landningsplatser. Räkna dock med ca 4 timmar för hela upplevelsen från start till slut.

Vilka tider kan man flyga luftballong?

Flygningarna äger rum antingen precis efter soluppgången eller innan solnedgången. Den exakta tidpunkten varierar därför beroende på när under säsongen flygningen sker.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Sara En riktigt härlig upplevelse. Supertrevlig personal och grymma piloter. Fick delta under en flygning för ett par somrar sedan och det var en riktigt härlig upplevelse med vackra vyer och en underbar frihetskänsla. Ett måste på allas bucket-list i min mening.
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser