Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Flyg Luftballong i Uppsala för två
Kampanj
-25%

Flyg Luftballong i Uppsala för två

(5st omdömen) Läs alla
3.743 kr 4.990 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Åldersgräns 7 år i vuxens sällskap, annars 18 år Tillgänglighet Maj - Oktober Varaktighet Cirka 4 timmar varav 60 minuters flygning Viktig information Upplevelsen är väderberoende. Om vädret ej tillåter flygning har du givetvis möjlighet att boka om till ett annat tillfälle. Minimilängd 130 cm

Upplev frihetskänslan av att flyga luftballong över vackra Uppsala

Alla kan flyga ballong. Upplev känslan av att flyga luftballong. Njut av panoramautsikten, stillheten och friheten. Att flyga ballong är en helt unik och rogivande känsla. Var med från start med att veckla ut och blåsa upp ballongen till att packa ihop den igen. Allt avslutas med champagne i solnedgången.


  • Få ett signerat ballongdiplom efter din första ballongfärd
  • Upplev känslan av frihet, stillhet och viktlöshet
  • Njut av den enastående panoramavyn från luftballongens korg

     


Om upplevelsen - flyg luftballong i Uppsala:

Någon som alla borde testa någon gång i livet är att flyga luftballong. Det är en enastående upplevelse som är både rogivande och spännande. När du kommer dit får du vara med att veckla ut och blåsa upp ballongen och du kommer få en förståelse för hur detta fantastiska flygfartyg fungerar.

Under flygningen kommer du få en sällsynt inblick i navigeringen av detta spektakulära och historiska fartyg. Eftersom ballongen alltid flyger i vindens hastighet och riktning, kan man aldrig riktigt förutse var man kommer att flyga, vad man kommer att se eller var man kommer att landa. Oavsett kommer du får uppleva en sagolik vy över den vackra naturen från ett fågelperspektiv.

Landningen sker runt solnedgång på en magisk plats och avslutar sammanpackningen av ballongen med den traditionsenliga ballongdubbningen. En ceremoni som innehåller champagne, skratt och ett diplom med din nya ballongtitel. Det blir ett minne för livet.
 Omdömen av den här upplevelsen:
5 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Flyg Luftballong
Minna 5/5 stjärnor! Fantastiskt upplevelse!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser