Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer

 

UPPLEVELSEPRESENT - TILL NÅGON DU TYCKER OM 

Vi på happy-day.se gör det enkelt för dig att köpa riktigt bra upplevelser att ge bort i present. Skäm bort någon du tycker om, upplev något tillsammans eller passa på att unna dig själv. Upplevelser som present är personliga, omtänksamma och skapar känslor, ögonblick och kärlek.


Hitta upplevelser
PLATS
Kategori
Visar 12 av 363 upplevelser
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Nyhet
Racing Experience
Racing Experience (2) Mantorp Park (Linköping), Arlanda, (Stockholm), Kinnekulle Ring (Lidköping)
Från 2.157 kr 3.595 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Gevär och Pistolskytte
Gevär och Pistolskytte (7) Stockholm, Karlstad, Norrköping
Från 1.397 kr 1.995 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Presentkort
Presentkort (2)
Från 300 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-10%
Hyr en Privat Relaxavdelning för två
Hyr en Privat Relaxavdelning för två (1) Stockholm, Malmö, Norrköping, Västerås, Örebro
Från 855 kr 950 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks
Bio och Snacks Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
Just nu visas 12 av 363 upplevelser

Upplevelser - Personliga och omtänksamma presenter:

Stort utbud av upplevelser

Hos happy-day.se erbjuder vi ett stort utbud av olika upplevelser att välja mellan. Du kan även välja att spana in de senaste trenderna, hitta inspiration för din nästa present bland våra presenttips och upptäck de populäraste upplevelserna i vår topplista. Kolla in de olika kategorierna, upptäck nyheter och hitta en perfekt upplevelsepresent att ge bort.

En present - ett minne för livet 

Att ge bort en upplevelse i present är en trend som håller i sig. Främst för att många människor har så otroligt mycket prylar redan. En upplevelse, billig eller exklusiv, kommer skapa minnen för livet. Även om du väljer eller inte har möjlighet att deltaga, så är det du som köper presenten och gör det möjligt för presentmottagaren att utföra upplevelsen. Tack vare dig kan en dröm gå i uppfyllelse!


Snabba leveranser av upplevelsepresenter

När du köper en upplevelse på happy-day.se så levereras värdebeviset i en snygg presentbox på 1-2 dagar. Snabbt! Eller via E-Post inom 5 minuter. Supernabbt! När du valt upplevelse och har kommit till kassan så kan du välja att skriva en hälsning till mottagaren på värdebeviset. När det är fixat så är det dags för betalningen som sker via Klarna. Du kan välja att betala direkt, senare eller dela upp.


Enkelt att boka upplevelse

När du eller mottagaren av din present har fått upplevelsen så är det bara att följa anvisningarna i värdebeviset, där står all information för att genomföra bokningen. Enkelt och smidigt utan minsta krångel. När upplevelsen är köpt och därefter bokad så är det dags för genomförandet av en helt fantastisk upplevelse som blir något att komma ihåg länge, ett minne för livet!Vanliga frågor vid köp av upplevelser: 

Vad är en riktigt omtänksam present?

Att få en upplevelse från någon som visar att personen i fråga har tänkt till betyder oftast mer än något annat. Upplevelser som varit en dröm om att få göra i många år, men kanske bara nämnts i förbifarten till en vän någon enstaka gång betyder mer att få i present än saker och prylar. 

En omtänksam present är något att ge bort med en tanke bakom sig. Upplevelser som present är omtänksamma, speciellt när du får den av någon som du tycker mycket om.

Vad ska man köpa till den som önskar sig upplevelser?

Här kan det självklara svaret tyckas vara: “En upplevelse såklart”. Urvalet är otroligt stort på happy-day.se och valmöjligheterna kan ses som oändliga. För att underlätta för dig kommer här några tips: 

  • Hitta upplevelser ni kan utföra tillsammans, delad glädje är dubbel glädje sägs det ju!
  • Har personen i fråga en dröm om att exempelvis vara att köra en ferrari? Då har vi perfekta upplevelser för just det!
  • Ställ dig frågan, är personen en adrenalinjunkie eller föredras lugnare aktiviteter?
  • Fågel, fisk eller mittemellan, det finns upplevelser på alla nivåer, såväl ovanför vattenytan som under, och självklart flera på land.

Varför är upplevelser den bästa presenten?

Vi människor har ett behov av att testa nya saker, uppleva aktiviteter med våra nära och kära och utmana oss själva. Majoriteten av oss blir taggade av att våga testa något vi aldrig gjort förut, men kanske drömt om att få testa under en längre tid.

2021 valdes en upplevelsepresent till Årets julklapp i Sverige, med motivationen “Konsumenterna söker en innehållsrik fritid och i detaljhandeln säljs allt mer paketerade tjänster.“

Vad ska jag ge i present till någon som har allt? 

Säg det med en upplevelse och ge samtidigt bort ett minne för livet! Frågan ovan har nog alla ställt sig någon gång och vissa människor är helt enkelt svårare att hitta presenter till än andra.

Det kan vara så att “de redan har allt”. Det är nu din egna kreativitet måste väckas till liv. Är mottagaren en riktig adrenalinjunkie eller kommer personen föredra en lugnare upplevelse? Redan här kan du sortera bort olika typer av upplevelser.

Fråga dig själv vad personen i fråga gillar att göra och om de någonsin nämnt att de gärna skulle vilja göra något i förbifarten. Om det fortfarande står helt stilla så har vi listat många unika presenttips och en kreativ 5 stegs guide på vår presenttipssida.Vanliga frågor om upplevelsepresenter:


Hur ger jag bort en upplevelse?

Det finns ett par saker som är viktiga att fråga sig när du ska ge bort en upplevelsepresent. Vem är det som ska få upplevelsen? Vilken känsla vill du att gåvan ska ha? Hur skapar du något härligt att se fram emot? Vilken upplevelse är det som passar bäst att ge bort? Hur har du tänkt att ge presenten? Kan din upplevelsepresent upplevas än mer speciell med en personlig hälsning till? I följande fem frågor ger vi dig en smidig och enkel guide när du ska köpa upplevelsepresent.

Är det viktigt att utgå ifrån personen som ska få upplevelsen?

Ja, när du ska köpa en upplevelse till någon du tycker om är det viktigt att tänka på personen som du ska ge gåvan till. Enklaste sättet att komma på den perfekta upplevelsepresenten är att tänka tillbaka på om personen pratat om något speciellt senaste tiden. Om det finns något speciellt som hen ser fram emot att hitta på eller uppleva. Det kan vara kopplat till personens intressen, mål eller drömmar. Eller har personen rent utan nämnt en bra upplevelse som den vill uppleva tillsammans med dig. Välj en upplevelse som ge mest glädje och energi för pengarna. Det är inte priset som spelar roll utan hur genomtänkt den är.

Jag vill ge bort en present att se framemot, stämmer det in på en upplevelsepresent?

Då är en upplevelse det perfekta valet. Känslan att ha något glädjefyllt att se fram emot är fantastiskt, speciellt att se fram emot något tillsammans. När någon av er eller båda behöver lite extra motivation i tillvaron är det extra bra att ha något att se fram emot.

Hur väljer jag vilken upplevelse som passar bäst?

På happy-day.se finns det ett stort utbud av upplevelsepresenter, men ändå noga utvalda, vilket gör det både roligt, enkelt och smidigt när du handlar hos oss. Navigera dig mellan smakupplevelser, något galet, äventyrligt, romantiskt, sportigt, hälsosamt bland våra olika upplevelser. Oavsett om det är något stort eller litet som ska firas så är upplevelser alltid både uppskattade och lyxiga att få.

Hur överraskar jag med en upplevelsepresent på ett kärleksfullt sätt?

När du valt en upplevelse så är ett bra sätt att överraska den du tycker om genom att lämna över gåvan på ett personligt sätt. Först och främst, välj en presentbox till din upplevelse som passar tillfället. Välj sedan en unik plats att ge bort paketet på, det vanligaste är oftast i hemmet. Se till att det blir ett speciellt ögonblick genom att fixa lite extra hemma. Att tända några levande ljus är en bra start för en lyckad överlämning. Men kanske att det går att tänka lite utanför boxen när du väljer plats också? Är det kanske favorit klippan vid vattnet längs favorit promenaden eller parken du passerar på väg hem från jobbet som är rätt plats för just er?

Kan jag skriva till en personlig hälsning?

Det går utmärkt att skriva en personlig hälsning på värdebeviset. Det är ett fint sätt visa din uppskattning till mottagaren. Det behöver inte vara så komplicerat, det räcker långt med ”Jag tycker om dig” eller ”Jag älskar dig”. Du kan enkelt lägga till din hälsning i värdebeviset efter att du lagt din upplevelsepresent eller presentkort i varukorgen.