Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Välkommen till Västra Götaland där Sveriges västkust stad Göteborg är den största staden i länet. Med skärgårdsturer, hummer fiske och exklusiva dryckesprovningar erbjuder Göteborg flera godbitar du inte vill missa. Trots länets västkustpärla till stad erbjuder platsen mycket mer än så. Natursköna grönområden, sanna smakupplevelser och fartfyllda stunder, Väster Götaland har allt du vill uppleva. Scrolla ner för att hitta dina favoriter!
Läs mer >
Hitta upplevelser
Kategori
Visar 18 av 142 upplevelser
Kampanj
-30%
Bara hos oss
Kör Världens Snabbaste Bil
Kör Världens Snabbaste Bil (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 767 kr 1.095 kr
Kampanj
-15%
Helikoptertur
Helikoptertur (14) Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Eslöv, Östersund, Funäsdalen
Från 1.271 kr 1.495 kr
Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-20%
Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 439 kr 549 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S
Världens snabbaste VS AMG GT 63 S (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 1.314 kr 2.190 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Kampanj
-10%
Spaka Flyget Själv
Spaka Flyget Själv (2) Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Ronneby, Borlänge
Från 2.336 kr 2.595 kr
Kampanj
-15%
Kör Ferrari / Lamborghini
Kör Ferrari / Lamborghini (19) Stockholm, Göteborg, Malmö, Jönköping, Karlstad, Linköping, Västerås, Örebro
Från 846 kr 995 kr
Kampanj
-15%
Floating
Floating (12) Stockholm, Malmö, Norrköping
Från 548 kr 645 kr
Kampanj
-15%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 509 kr 599 kr
Kampanj
-15%
Massage
Massage (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Helsingborg, Karlstad
Från 718 kr 845 kr
Skärmflygning
Skärmflygning (8) Göteborg, Kåseberga, Åre
Från 2.195 kr
Kampanj
-20%
Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Kampanj
-10%
Ansiktsbehandling
Ansiktsbehandling Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Gävle
Från 716 kr 795 kr
Kampanj
-40%
Bara hos oss
Kör AMG GT 63S Edition One
Kör AMG GT 63S Edition One Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Örebro, Jönköping, Karlstad, Linköping
Från 657 kr 1.095 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Kampanj
-20%
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 231 kr 289 kr
Just nu visas 18 av 142 upplevelser

Hitta rätt present till göteborgaren 

Att hitta den perfekta presenten att ge till någon kan vara knepigt. Men en utgångspunkt är - vart bor personen? Om du vet att den du ska ge bort upplevelsen till är bosatt i Göteborg är det med fördel att söka bland presenter baserade i västkuststaden. Nästa steg är att ta reda på vilka intressen personen har. Är det kärleken till mat, dryck och social umgänge som väger tyngre än en kväll hemma spelandes sällskapsspel med vännerna? I Göteborg har vi på happy-day samlat både de bästa upplevelserna för båda personlighetstyperna. Vad sägs om en kombination av sött och salt under en skärgårdstur med middag eller en rafflande hemmakväll där ni i rummet ska läsa mordgåtor och hitta den skyldige till ett skoningslöst mord. 

Semestertips i Västra Götaland - gratisaktiviteter för hela familjen

Med västkusten i väst och västgötska slätten i öst väntar upplevelser direkt runt husknuten. Att boka in din semester i länet behöver inte kosta skjortan då flera aktiviteter är helt gratis. Planera in ett besök på en av länets stränder eller ta plats på klipporna intill havet för ett svalkande dopp en varm sommardag. Ett besök på Ale vikingagård i Alingsås kommer aldrig göra dig besviken. Inte heller barnens minikanal i Norrkvarn, en miniatyr av Göta kanal där barnen får testa på att slussa leksaksbåtarna. Vårt bästa tips inför sommarsemestern i Västra Götaland är att inte stressa. Det finn så många smultronställen som du inte vill skynda dig förbi!

Upptäck Västra Götaland under en dag 

Är det att dags att bege dig ut på en dagstur i Västra Götaland? Perfekt! Här kommer de bästa tipsen för dig som letar att ge bort en välplanerad dagstur i länet. Besök Batterigatan i Göteborg för en dag som glassmed eller testa på konsten att göra riktigt bra sushi tillsammans med en professionell kock i Göteborg. Varför inte ta dagsturen till västkustens smultronställen. Under både en dag med hummerfiske och en skärgårdstur med brunch får du möjlighet att se kustpärlorna alla pratat om. Fjällbacka, Hönö och Marstrand. Guiderna ombord hjälper dig att peka på de riktigt bra smultronställen i området!

Passa på att planera din dagstur för att se mer av Västra Götalands vackra landskap. Knappa in Borås på gps:en och ta dig från storstaden Göteborg till textilstaden för en magisk stund i en luftballong där du har möjlighet att se både de kulturhistoriska byggnaderna och den vackra landsbygden. När du befinner dig i området har du både höghöjdsbanan och filmstaden nära till hands. Upptäck mer av Västra Götaland än Göteborg.

 


Vilka sevärdheter finns det i Västra Götaland? 

Botaniska trädgården, Liseberg och Strömstad är platser du inte vill missa under ditt besök i Göteborg. Tar du din nord öst om staden hittar du Läckö Slott i Lidköping eller Vänerns sydligaste del i Vänersborg. 

Vilka är era bästa hemestertips i länet?

Semester på hemmaplan i år? Vi har samlat de bästa upplevelserna att göra direkt från hemmet. Spela Homequest med släktingarna kvar i Norrland eller bjud vännerna på en online vinprovning. I Västra Götaland har du även chansen att se din hemstad från ovan under en luftballongstur!