Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Om du vill uppleva Sveriges nordligaste län är du varmt välkommen till Norrbottens län. Förutom att vara det nordligaste länet är det dessutom landets största län. Här kan du vara med om unika upplevelser. Bestig Sveriges högsta berg Kebnekaise eller besöka den världsberömda nationalparken i Abisko. De som upplevt en vandring längs Kungsledens 440 km långa sträcka kan alla skriva under på att de har upplevt något utöver det vanliga! I detta län finner du Lapplands vackra fjällvärld och alpina terräng. Och inte minst spännande äventyrsbanor eller trevliga ölprovning online.
Läs mer >
Välj kategori
Visar 11 av 11 upplevelser
Bästsäljare
Kampanj
-25%
Bio för två +
Bio för två + i Luleå
+56
Bio för två eller ett spännande digitalt spel - låt presentmottagaren välja upplevelse.
Från 277 kr 369 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bio och snacks för två +
Bio och snacks för två + i Luleå
+56
Bjud med någon på bio med snacks för två eller ett spännande digitalt spel - låt presentmottagaren välja upplevelse.
Från 449 kr 599 kr
Läs mer
Höghöjdsbana
Från 330 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Fotojakten
Fotojakten
+1
Upptäck en rolig spelupplevelse som går att genomföra i alla städer och passar perfekt för kompisgänget som vill hitta på något utöver det vanliga.
Från 187 kr 249 kr
Läs mer
Äventyrsbana
Från 330 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Restaurang för två
Från 338 kr 450 kr
Tillfälligt pausad
Kampanj
-25%
Lyxig Spaupplevelse
Lyxig Spaupplevelse i Luleå
+11
Lägg vardagsstressen åt sidan och unna dig något riktigt speciellt på en förstklassig spaanläggning som ger dig en härlig avkoppling.
Från 446 kr 595 kr
Tillfälligt pausad
Kampanj
-25%
Lyxig Hotellövernattning för två
Från 1.500 kr 2.000 kr
Tillfälligt pausad
Kampanj
-25%
Ishotellet
Från 1.500 kr 2.000 kr
Tillfälligt pausad
Kampanj
-25%
Lyxig Hotellfrukost för två
Från 296 kr 395 kr
Tillfälligt pausad
Kampanj
-25%
Parspel - Puss och Snusk
Parspel - Puss och Snusk
+1
Kortspelet som tar din relation med din partner till nästa nivå. Svarar på utmanade frågor och upptäck spänning på en ny nivå.
Från 187 kr 249 kr
Tillfälligt pausad
Just nu visas 11 av 11 upplevelser

Upplevelsens län och hemstad för norrsken och midnattssol

Norrbotten är upplevelsens stad för alla som älskar äventyr. Låt dig förtrollas av länets vackra landskap med dess unika naturupplevelser. Med städer så som Abisko, Kiruna och Jokkmokk kommer du aldrig att bli besviken. Såväl vinter som sommar erbjuder norra Sverige fantastiska upplevelser. Med ett snöklätt landskap på vintern och berikande växtlighet på sommaren finns det äventyr för stora som små.

Norrbotten är känt för sin vackra natur och en unik fjällmiljö. Varje år vallfärdar flera turister för att vara med om naturfenomen så som norrsken och midnattssolen. Ta dig upp på höjd för att se ut över dalar och fjäll.


Upplevelser du inte får missa i Norrbotten

Det är lätt att bli hemmablind i sitt egna län. Man går samma väg till och från jobbet och besöker samma platser på helgerna. Men våga se utanför dina vanor och bryt vardagen med nya upplevelser. Testa på en dag på höghöjdsbanan i Luleå eller bjud en vännerna på en dryckesprovning direkt från vardagsrummet.

Är du på besök i Sveriges nordligaste delar får heller du inte missa att uppleva en av länets biografer. Slå dig ner i biostolen med popcorn efter en heldag ute i naturen eller om vädret sviker. Ett biobesök är aldrig en dum idé. 

Vad är norrbottens län känt för? 

Norrbottens län är känt för dess höga berg, där bland Sveriges största, Kebnekajse och djupa dalar. Här hittar du även Sveriges djupaste insjö Hornavan. Norrbotten är förutom att vara landets nordligaste län känt för unika vandringsleder, norrsken och den norrländska matkulturen med bland annat pitepalt och Kalixlöjrom.