Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Ishotellet

Ishotellet

2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Jukkasjärvi Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Ishotellet - Upplev en hotellövernattning på i Icehotel i Jukkasjärvi

Ishotellet i Jukkasjärvi är en upplevelse långt utöver det vanliga och är något helt unikt som folk från hela världen besöker. Ni bor i ett hotell helt gjort av is från Torne älv som ligger intill hotellet. Utöver att det är handgjort och byggt av is så är det cirka 40 konstnärer från hela världen som deltagit i uppbyggnaden av Icehotel. Ni får uppleva den arktiska naturen, magiska helt unika is-hotellrum och norrsken i en helt unik och oförglömlig hotellupplevelse!

 

  • Upplev norrsken och arktisk natur
  • Icehotel är Sveriges mest unika och privata konsthall
  • Hotellet erbjuder många häftiga upplevelser som bland annat hundspann och norrskenssafari

     

 

Om upplevelsen - ishotellet:

Hotellet erbjuder både is-rum i standardutförande och även lyxiga sviter. För dig som kanske får kalla fötter finns det även varma stugor och rum.
Det finns ett utbud av aktiviteter bland annat hundspann, skoteräventyr, forsränning, norrskenssafari eller passar det er bättre med en kurs i naturfotografi. Ishotellet är närmare än vad många tror, ni tar er hit på kortare tid än vad det tar att åka bil från Göteborg till Malmö. Med en flygtid på endast 90 min tar ni er från Arlanda till Kiruna airport som ligger endast en kvart från Ishotellet.

Kommer ni med bil erbjuds gratis utomhusparkering där vissa av platserna även har uttag för motorvärmare.

Det är garanterat en helt ny och unik hotell och naturupplevelse som väntar. I is-baren serveras drinkar och champagne i isglas, bara det är en upplevelse i sig. 

Hotellet som byggs av is från Torne älv är helt unikt i sitt slag, men i Stockholm kan man får en lite försmak av Icehotel på hotel C där Icebar ligger som också är byggd av is från Torne älv. Is-sviterna utgör hotell nattetid men dagtid är det en unik konstutställning, oavsett om du sover i varmt eller kallt rum så har ni givetvis fri entré till konsthallen.

Ishotellet i Jukkasjärvi grundades år 1989 så i över 30 år har nu denna helt världsunika uppfinning funnits och folk från hela världen besöker hotellet årligen. Det finns även en ceremonisal där vissa gäster väljer att boka in sin vigsel, det finns plats i salen för ett sällskap på 35-40 gäster.

Givetvis ingår en riklig frukostbuffè till alla hotellgäster oavsett om ni väljer att sova i ett varmt rum eller i ett is-hotellrum. Upplev något helt annorlunda och välkommen till Ishotellet!

Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.

Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ishotellet
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 399 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 289 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta, Uppsala
Från 1.200 kr