Upp till 40% Rabatt Idag • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans  Läs mer
Västernorrlands läns största stad är Sundsvall som utsågs till årets friluftskommun 2018 för dig som vill uppleva naturen. Med sevärdheter som Skuleberget, Södra berget och Hemsö fästning kommer du inte bli besviken under din vistelse i länet. Här kan du samla på dig upplevelser att minnas för en lång tid framöver. Åk inte innan du upplevt de spännande utmaningarna på höghöjdsbanan som utmanar dig på högre höjder!
Läs mer >
Hitta upplevelser i Göteborg
Kategori
Visar 18 av 37 upplevelser
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Vinprovning med Måns Zelmerlöw Går att utföra i alla städer
Från 299 kr
Kampanj
-20%
Bio och Snacks
Bio och Snacks Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 343 kr 429 kr
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm (15) Örebro, Sundsvall, Kristianstad
Från 3.395 kr
Kampanj
-20%
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 231 kr 289 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Ölprovning Online
Ölprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Bubbelprovning Online
Bubbelprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Parspel - Nu Snackar Vi Kärlek
Från 249 kr
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Lös mordmysterium - virtuellt
Från 395 kr
Takvandring
Takvandring (4) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Parspel - Vårt Äventyr
Från 249 kr
Äventyrsbana
Äventyrsbana (5) Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund
Från 495 kr
Kör Nissan GT-R
Kör Nissan GT-R Stockholm, Göteborg, Malmö, Oslo, Köpenhamn, Örebro, Helsingborg, Jönköping, Sundsvall
Från 799 kr
Parspel - Skratta och Skråla
Från 249 kr
Kör Mclaren 650 F1 Edition
Kör Mclaren 650 F1 Edition Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Sundsvall, Oslo, Köpenhamn, Århus
Från 1.699 kr
Kör Polaris Slingshot Limited Edition
Kör Polaris Slingshot Limited Edition Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Jönköping, Sundsvall, Oslo, Köpenhamn, Århus
Från 399 kr
Just nu visas 18 av 37 upplevelser

Västernorrlands storslagna upplevelser

Med Höga kusten, Skule nationalpark och Södra berget bjuder Västernorrland på imponerande natur precis intill havet. Ta dig från Sundsvall förbi Härnösand för att mötas av den 1800 meter långa hängbron. Passa på att stanna på rastplatsen intill bron för att njuta över utsikten över Ångermanlandsälven, låta barnen leka och ta en fika innan ni rullar norrut. Men innan du tar dig vidare upp längs kusten får du inte missa att besöka äventyrsbanan i stenarnas stad - Sundsvall. Det perfekta stoppet för en fantastisk upplevelse med hela familjen.

Oavsett om du är på semester med familjen eller är på jakt efter att se mer av länet kan vi rekommendera dig att stanna och bjuda ditt sällskap på en digital dryckesprovning. Efter en heldag ut i naturen ger en provning er chansen att luta er tillbaka, njuta av solen samtidigt som ni får lära er om drycken värld - och såklart, umgås!

Ge bort äventyrliga upplevelser i Västernorrland

Studenten, födelsedagen eller bröllopsdagen - en riktig äventyrlig present passar alla tillfällen. Och i vilket län är det mer passande att hitta på äventyr i än om inte kustlandskapet Västernorrland! Låt personen få uppleva något utöver det vanlig. En takvandring i Sundsvalls innerstad eller en fallskärmshoppning får Bänkås flygfält. Här utlovas fantastisk utsikt över staden och magkittlande äventyr när de tar sig upp ovanför marken.

Låter det som för stora utmaningar? Låt Tom Cruise och Liam Neeson stå för äventyret när ni istället tar plats i stolen framför bioduken. Maxa bioupplevelsen med den senaste filmen, glöm inte att popcorn och dryck är näst intill obligatorisk för besöket.

Platser du inte får missa

Ett besök i Västernorrland bör inkluderar ett besök i världsarvet Höga Kusten. Slåttergravsskrevan, Skuleberget och Hallstaberget är klassiska resedestinationer. I Västernorrlands län finns det smultronställen runt varje hörn under hela året. Missa inte att ta en tur inåt i landet för att besöka Sollefteå och länets längdskidsstad eller besök en av länets museum den perfekta platsen under vinterhalvåret. Nordingrå, Skeppsmaln och Ulvöarna är tre gömda pärlor som du inte vill passera osett.