Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Akvarellkurs online
Kampanj
-25%

Akvarellkurs online

299 kr 399 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen är för en person. Orter Går att utföra i alla städer Åldersgräns För alla åldrar. Tillgänglighet Året om Varaktighet Ca 2 timmar

Lär dig måla under en digital kurs i akvarellmålning

Är du redo att måla i akvarell men vet inte riktigt hur du ska börjar? Kickstarta med en akvarellkurs online där du får lära dig grunderna i hur du skapar magin med penseln och få ner din vision på kanvasen.

  • Lär dig måla med akvarell, steg för steg
  • Se kursen obegränsade gånger
  • Välj bland 7 olika temanOm upplevelse - Akvarellkurs online:

Fram med stafflit och på med baskern för här ska det målas med akvarell. Låt penseln göra jobbet när du målar över kanvasen samtidigt som du får ta del av tips och trix av en professionell konstnär under den förinspelade onlinekursen. Lär dig hur du förmedlar din berättelse genom att låta din kreativitet spegla sig i akvarellmålningen.

I den här kursen får du ta del av verktyg som kommer att göra dig till en bättre hobbykonstnär och hur du bemästrar konsten att mål i akvarell. Undvik de vanliga misstagen och lär dig genvägar för att få ett bättre resultat redan vid första försöket. Välj mellan sju olika teman, varje med fokus på ett unikt föremål. Fördjupa dig i spektrumet av färger under akvarellkursen online!

 

Teman att välja mellan:

Färglära
Bekanta dig med färgpaletten och skapa din egna färgkarta som hjälper dig under dina framtida målningar. Lär dig grunderna i färglära med fokus på de tre primärfärgerna samt tillhörande komplementfärger.

Andparaden
Lär dig måla fågelparet som motiv och hur du med hjälp av lager-på-lager tekniken lyckas med att få till en vacker spegelbild av fåglarna i vattnet.

Prästens kragar
Här får du fokusera på konsten att måla vackra ängsblommor i akvarell. Lär dig flera olika tekniker för att få ett fantastisk resultat med en levande bakgrund och tydliga kontraster i motiven.

Himmel och hav
En färgsprakande solnedgång i spegelblankt vatten står för motivet i temat för hav och himmel. Det här är det perfekta temat för dig som målar i akvarell för första gången.

Björkar
Testa på tekniken för ”negativ målning” när kontrasterna mellan den varma bakgrunden möter den raka linjerna i björkarna som står för huvudmotivet. Det här är temat för dig som gillar noggrannhet och är stadig på handen.

Yttersta tvärgränd
Här får du lära dig att måla rätt perspektiv på byggnader för att få till en äkta känsla av djup i målningen. Steg för steg får du lära dig att måla fönster, dörrar och fasader.

Porträtt av en flicka
Ögon, mun, hudfärg och hår, lär dig måla ett porträtt med hjälp av rutsystem och lager på lager tekniken. Det här temat passar dig som har testat på akvarellmålning tidigare och vill utveckla dina färdigheter i porträttmålning.

*Du gör ditt val av tema vid bokningen.


Hur vet jag vilket material jag behöver till kursen?

Du kommer att få tillgång till en material- och redskapslista när du är redo att börja kursen.

Kan jag se om den digitala akvarellkursen?

Ja, du kan se om kursen så många gånger du vill. Du kan även pausa när du vill under den förinspelade kursen för att sedan fortsätta akvarellkursen när det passar dig.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Akvarellkurs online
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser