Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Höghöjdsbana i Stockholm

Höghöjdsbana i Stockholm

419 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund, Umeå Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Cirka 10 år och 125 cm Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Känn den friska luften när du tar dig upp på nya höjder i Stockholm!

Utmana dig själv och någon du tycker om när ni tar er upp på nya äventyr med en höghöjdsbana i Stockholm! Upplev en adrenalinfylld utmaning med ziplines, balansgångar och repbanor högt uppe bland trädtopparna. 

  • Svischa fram över trädtopparna
  • En höghöjdsbana utformad för alla åldrar 
  • Bjud med dina vänner och familj upp till nya höjder

 


Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Stockholm:

Ta med dina vänner och familj på en oförglömlig äventyrsupplevelse där ni får ge er ut på en resa högt uppe bland trädkronorna. Mitt ute i den lugna skogen hittar du höghöjdsbanan i Stockholm som bjuder på spänning, utmaningar och härlig natur. 

Höghöjdsbanan är en möjlighet att skapa härliga och roliga minnen tillsammans när ni klättrar, balanserar och svischar fram med ziplines, samtidigt som du navigerar fram längs banorna. Utmana dig själv när du jobbar dig uppåt i banornas svårighetsgrad och känn dig levande på riktigt. 

Höghöjdsbanan i Stockholm är strategiskt uppdelad i olika områden, var och en markerar olika svårighetsgrader, höjder och antal hinder. Oavsett om du är en nyfiken nybörjare eller en erfaren äventyrare med ständigt längtande efter en utmaning, så finns det en bana som passar just dig. 

Ett perfekt resmål för äventyrare i alla åldrar. Välkommen till en upplevelse som tar dig till nya höjder!Vad är en höghöjdsbana?

En höghöjdsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Höghöjdsbanan passar alla!

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Hur många banor finns det på höghöjdsbanan i Stockholm?

Det finns 4 olika banor med olika svårighetsgrader som kommer att utmana ditt mod, balans och ge dig minnen för livet. I Stockholm är den längsta banan 11 meter och totalt finns det 42 olika hinder. Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Höghöjdsbana
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong i Stockholm
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.946 kr 2.595 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm i Stockholm
(16) +5
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.159 kr 3.499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Room Escape
Room Escape i Stockholm
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 319 kr 425 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter i Stockholm
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Danskurs
Danskurs
+1
Släpp loss och ta på dig dansskorna. Testa på att lära dig dansa med över 40 olika kurser att välja mellan.
Från 412 kr 549 kr
Läs mer