Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Höghöjdsbana

Höghöjdsbana i Sundsvall

330 kr
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund, Umeå Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Vår rekommendation är från ca 10 år. Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Följ med på ett äventyr utöver det vanliga med höghöjdsbanan i Sundsvall

Här i Sundsvall på Södra Stadsberget finns det en fantastisk klätterpark med fem olika höghöjdsbanor i ett brett urval av svårighetsgrader och höjder. Här ska både barn och vuxna kunna ha lika roligt tillsammans och utmana sig själva på en passande nivå.

 

  • Utmana dig på en bekväm nivå innan du höjer ribban
  • Kom och upplev äventyret - Höghöjdsbanan
  • Banor med färgkoder, olika svårighetsgrader och höjder

     


Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Sundsvall:

Alla våra höghöjdsbanor är indelade i färgkoder som betyder olika svårighetsgrader, precis som det fungerar på en skidanläggning. Färgerna går från orange, ljusgrön, mörkgrön, blå och röd. Orange är den absolut enklaste banan och röd är den absolut mest utmanande banan. Eftersom vi har flera banor med olika svårighetsgrader kan du börja på din nivå och därefter utmana dig i din egen takt.


Här nedanför kan du läsa mer om varje bana:

Ekkorn:
Det här är den orangea banan som också är parkens enklaste bana. Den passar utmärkt för de allra minsta besökarna. Du som förälder kan gå på marken bredvid och hjälpa till. Den här banan innehåller sex spännande hinder som avslutas med en zipline. Minimilängden på den här banan är 80 cm.

Grönt är skönt:
Det här är en ljusgrön och enkel bana. Minimilängden ligger på 110 cm och innehåller 12 roliga hinder och utmaningar. Det är en perfekt bana för både stora och små nybörjare. Du får möjlighet att prova på hur systemet fungerar och hela banan börjar med en zipline.

Se på mig:
Det här är vår mörkgröna familjebana. Här har vi åtta relativt enkla hinder men nu börjar det bli en hel del luft under fötterna. Här finns också en lite längre spännande zipline. Här har vi en minimilängd på 110 cm.

Propaganda stigen:
Vill du uppleva lite mer spänning och höjd? Då har vi denna blå bana som också är en av våra häftigaste. Den går väldigt högt upp bland träden och den är också våran längsta bana med totalt 12 hinder sam två ziplines. Den sista ziplinen är 100m lång och ger dig ett fantastiskt avslut med underbar utsikt över havet. Här är det en minimilängd på 140cm.

Glöm det:
Om du vill ha en riktigt tuff utmaning borde du testa vår absolut svåraste bana, den röda banan. Här hittar du tio riktigt tuffa hinder som kommer få dig att vilja komma ner på marken igen. Det kommer du också att få göra men endast genom vår quickjump som garanterat kommer ge dig ett rusande pirr i magen.
 Vad är en höghöjdsbana?

En höghöjdsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Höghöjdsbanan passar alla!

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Hur många banor och svårighetsgrader finns det i Sundsvall?

I Sundsvall finns det sju olika banor för dig att utmana dig själv och dina vänner i. Banorna är färgkodade likt skidbackar och varierar i svårighetsgrad. Den orangea banan är anläggningens lättaste och är belägen någon meter över marken. Den röda banan, som är den tuffaste på anläggningen rör sig högt uppe bland trädtopparna och utmanar dig med en rad riktigt svåra hinder.

Kan vem som helst utföra upplevelsen?

Till höghöjdsbanan i Sundsvall är alla över 80 cm långa välkomna att klättra. Av säkerhetsskäl är maxvikten 120 kg.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Höghöjdsbana
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-25%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong
(5) +3
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 1.871 kr 2.495 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm i Sundsvall
(16) +4
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.624 kr 3.499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Room Escape
Room Escape
(18) +8
Bli inlåst i ett rum och använd ledtrådar och mystiska pussel för att ta dig ut ur rummet innan tiden är ute.
Från 210 kr 280 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 262 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Danskurs
Danskurs
+1
Släpp loss och ta på dig dansskorna. Testa på att lära dig dansa med över 40 olika kurser att välja mellan.
Från 412 kr 549 kr
Läs mer