Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
Höghöjdsbana

Höghöjdsbana Linköping

395 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik, Gällö, Oxelösund Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Vår rekommendation är från ca 10 år. Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Upplev höghöjdsbanan på 15 meters höjd i Linköping

Välkommen till Linköping och Vidingsjö Motionsspår. Här kan du uppleva olika höghöjdsbanor med olika höjder och svårighetsgrader. Det blir en otroligt rolig stund där du får chansen att utmana din balans, mentala styrka och kanske övervinna din rädsla för höjder.


✔ En riktigt bra familjeupplevelse som passar för alla

✔ Säker utrustning och trygga instruktörer

✔ Upplev trädkronorna bland linor, plattformar och nät

 


Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Linköping:

Här i Linköping har vi tre banor med olika höjder, svårighetsgrader och de har olika rekommenderade åldersgränser. Du blir mottagen av våra instruktörer som går igenom säkerhetsinformationen och ger dig utrustning som du behöver för att genomföra höghöjdsbanan. Du sitter fast i ett säkerhetssystem och varje bana har genvägar tillbaka för den som vill återvända till fast mark.Information om de olika höghöjdsbanorna i Linköping:


Klätterstigen:

Banan börjar på tre meter och är strax över fem meter på mitten. Alltså den lite snällare banan. Vill man helst undvika banans högsta del finns det en genväg som tillåter detta. Banan har något snällare aktiviteter med mer fokus på balans, inte lika mycket fysisk styrka. Det är en perfekt ingång till höghöjdsbanevärlden och passar utmärkt till de som är rädda för höjder och för de som aldrig testat något liknande tidigare. Den passar även bra för barn som är från 120cm och minst 6 år gamla.
 

Magpirret:

Den här banan startar på sex meter och letar sig vidare upp till åtta meters höjd. På den här höghöjdsbanan finns det 15 aktiviteter som börjar lite snällare och avslutas lite tuffare och lite högre upp. Samtidigt som du tar dig fram genom banan kan u njuta av den fantastiska tall- och granskogen som omsluter dig. Skulle du vilja undvika det tuffaste partierna finns det flera genvägar du kan välja istället. Kravet för denna banan är att man är minst 140cm lång.
 

Höjdskräcken:

Det här är vår värstingbana som börjar direkt på 14 meters höjd och erbjuder en spännande och utmanande upplevelse. Höghöjdsbanans högsta punkt ligger på 15 meter. Du får klättra fram på stockar, rep och andra hinder högt uppe bland de ca 150 år gamla majestätiska tallarna. Det är totalt 16 olika aktiviteter längs banan och den passar perfekt till de orädda samt de som vill ha en rejäl mental utmaning. Reglerna för den här banan är att man måste vara minst 11 år och 140cm lång.
  

Vad är en höghöjdsbana?

En höghöjdsbana, även kallad äventyrsbana, är en hinderbana uppe i träden som du tar dig igenom med hjälp av rep och genom att klättra igenom de olika hindren. En utmanande och rolig upplevelse för hela familjen, kompisgänget eller varför inte som en kick off med jobbet? Höghöjdsbanan passar alla!

Är det en säker upplevelse?

Absolut! Alla våra arrangörer har säkerheten som sin högsta prioritet och går igenom banorna dagligen för att upptäcka slitage eller skador. Innan ni ger er ut bland trädtopparna får ni en ordentlig säkerhetsgenomgång av personalen.

Vad ska jag ha på mig?

Vi rekommenderar oömma kläder du kan röra dig i samt bekväma skor som sitter fast ordentligt på fötterna, gärna sneakers eller träningsskor. Många föredrar att klättra i träningskläder. Glöm inte att klä dig efter väder och bär inte allt för bylsiga plagg.
Vi rekommenderar att du sätter upp långt hår och att du tar av smycken som riskerar att fastna bland trädtopparna.

Hur många banor och svårighetsgrader finns det i Linköping?

I Linköping finns det 5 härliga banor bland träden att välja mellan. Med totalt 60 olika hinder för dig att klättra över, under och igenom bland de olika banorna. Svårighetsgraderna varierar och det finns något för alla. Banorna varierar i höjd mellan 3 meter till nervkittlande 15 meter upp i luften.

Kan vem som helst utföra upplevelsen?

Klättrare från 6 års ålder är välkomna till Linköping. Minimilängden för den enklaste banan är 110 cm och maxvikt är 110 kg.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Höghöjdsbana
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg, Västerås, Gävle, Halmstad, Karlstad, Borlänge, Mariestad
Från 1.996 kr 2.495 kr
Room Escape
Room Escape Linköping (18) Läs mer om upplevelsen här!
Från 349 kr
Vildmarksbyn
Från 3.990 kr
Takvandring
Takvandring (3) Uppsala, Sundsvall
Från 695 kr
Grottkrypning
Från 890 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr