Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Höghöjdsbana

Höghöjdsbana Linköping

395 kr
st
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn. Orter Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Vår rekommendation är från ca 10 år. Tillgänglighet April - November Varaktighet Cirka 1,5 - 2 timmar

Upplev höghöjdsbanan på 15 meters höjd i Linköping

Välkommen till Linköping och Vidingsjö Motionsspår. Här kan du uppleva olika höghöjdsbanor med olika höjder och svårighetsgrader. Det blir en otroligt rolig stund där du får chansen att utmana din balans, mentala styrka och kanske övervinna din rädsla för höjder.


✔ En riktigt bra familjeupplevelse som passar för alla

✔ Säker utrustning och trygga instruktörer

✔ Upplev trädkronorna bland linor, plattformar och nät

 


Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Linköping:

Här i Linköping har vi tre banor med olika höjder, svårighetsgrader och de har olika rekommenderade åldersgränser. Du blir mottagen av våra instruktörer som går igenom säkerhetsinformationen och ger dig utrustning som du behöver för att genomföra höghöjdsbanan. Du sitter fast i ett säkerhetssystem och varje bana har genvägar tillbaka för den som vill återvända till fast mark.Information om de olika höghöjdsbanorna i Linköping:


Klätterstigen:

Banan börjar på tre meter och är strax över fem meter på mitten. Alltså den lite snällare banan. Vill man helst undvika banans högsta del finns det en genväg som tillåter detta. Banan har något snällare aktiviteter med mer fokus på balans, inte lika mycket fysisk styrka. Det är en perfekt ingång till höghöjdsbanevärlden och passar utmärkt till de som är rädda för höjder och för de som aldrig testat något liknande tidigare. Den passar även bra för barn som är från 120cm och minst 6 år gamla.
 

Magpirret:

Den här banan startar på sex meter och letar sig vidare upp till åtta meters höjd. På den här höghöjdsbanan finns det 15 aktiviteter som börjar lite snällare och avslutas lite tuffare och lite högre upp. Samtidigt som du tar dig fram genom banan kan u njuta av den fantastiska tall- och granskogen som omsluter dig. Skulle du vilja undvika det tuffaste partierna finns det flera genvägar du kan välja istället. Kravet för denna banan är att man är minst 140cm lång.
 

Höjdskräcken:

Det här är vår värstingbana som börjar direkt på 14 meters höjd och erbjuder en spännande och utmanande upplevelse. Höghöjdsbanans högsta punkt ligger på 15 meter. Du får klättra fram på stockar, rep och andra hinder högt uppe bland de ca 150 år gamla majestätiska tallarna. Det är totalt 16 olika aktiviteter längs banan och den passar perfekt till de orädda samt de som vill ha en rejäl mental utmaning. Reglerna för den här banan är att man måste vara minst 11 år och 140cm lång.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Höghöjdsbana
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Flyg Luftballong
Flyg Luftballong (1) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395 kr
Room Escape
Room Escape (18) Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil Smögen
Från 2.495 kr
Vindsurfing
Vindsurfing Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Klippklättring
Klippklättring Blekinge
Från 1.395 kr
Segwaytur
Segwaytur Stockholm, Malmö
Från 600 kr